Hvordan dekke en skinnsofa for kjæledyrbruk

Pin
Send
Share
Send

jeg morsom hund som sover på pute med korslagte ben av Paul Retherford fra Fotolia.com

Som en del av familien liker mange å kose seg tett med hunden eller katten i sofaen. Skinnmøbler, selv om de er lette å tørke av pelsen, er utsatt for riper og tårer fra klørne og kan trenge dekket for å beskytte den.

Trinn 1

Mål sofaens lengde og bredde på sofaen. For lengden måler du putene til armene på sofaen; for bredden måler du fra forsiden av setet til baksiden av sofaen.

Steg 2

Velg et sofadeksel av kjæledyrkvalitet eller et kjæledyrdeksel som passer til innredningen i hjemmet ditt og som passer til målingen på sofaen din. Begge disse dekslene er tilgjengelige i store boksbutikker, spesialforretninger hjemme og nettbutikker. Et kjæledyrdeksel ligner på et sofadeksel, selv om det ikke dekker hele sofaen; det dekker ganske enkelt armene, setet og ryggen - stedene som er utsatt for skader fra kjæledyret ditt.

Trinn 3

Dekk sofaen med dekselet eller kjæledyrdekselet og stikk det inn mellom setene og ryggen og mellom setene og armene til det passer ordentlig. Generelt vil deksler gå over sofaen din og ha et merke eller annet merke som forteller deg hvor ryggen er. De er vanligvis enten elastiske eller har en løpesnor for å trekke dem stramt mot sofaen.

Ressurser

Tips

  • Kjæledyrdeksler kan gli litt på læroverflaten. Du kan også prøve et dekorativt kasteteppe for å kaste på møblene dine.

Forfatter Bio

Med en profesjonell bakgrunn innen hagearbeid, landskap, skadedyr og naturlige økosystemer, har Jasey Kelly delt sin kunnskap gjennom skriving siden 2009 og har fungert som en ekspertforfatter på disse områdene. Kellys bakgrunn inkluderer også barnepass, og redning og stell av dyr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Skinnrens med Colourlock New Leather Strong kit (Kan 2024).

uci-kharkiv-org