Dachshund Rescue of North America Review

Pin
Send
Share
Send

jeg dachshund image av Ragne Kabanova fra Fotolia.com

Hvis du ønsker å adoptere en doxie, kan Dachshund Rescue of North America ha hunden for deg. Det er en vinn-vinn-situasjon: Du får hundeselskap og hengivenhet, mens doxien får et kjærlig hjem. DRNA gir et clearinghus for dachshunds i nød over hele landet.

Dachshund Rescue of North America

Disse ideelle organisasjonene eksisterer bare for å redde, rehabilitere og gjenopprette dachs. DRNA ble innlemmet i 1999 og består av erfarne frivillige hunderedningsfrivillige over hele landet som fremmer doxies i nød til det rette hjemmet er funnet. Disse frivillige vurderer også hunden for temperament, trening og kompatibilitet med andre hunder, katter og barn. Fra og med 2012 har mer enn 8000 dachshunds funnet nye mennesker å elske gjennom DRNA-adopsjonsprosessen.

Hunder

Alle doxies som går gjennom DRNA blir sterilisert eller kastrert, vaksinert og gitt hjerteorm og fekale tester. Hunder som trenger tannbehandling har også gjort det. Hvis en doxie tester positivt for hjerteorm, blir hunden behandlet hvis den anses som sunn nok til å gå gjennom den vanskelige hjerteormdrapsprosessen, noe som kan vise seg å være dødelig for en eldre eller kompromittert hund. Hvis hunden lider av andre langvarige plager, for eksempel diabetes eller hormonell ubalanse, er denne informasjonen oppført på hundens individuelle side, slik at potensielle brukere er klar over eventuelle helseproblemer.

Adopsjon

Bare de over 21 år kan søke om å adoptere en hund. For å starte prosessen, opprett en konto hos DRNA og send inn en online adopsjonssøknad, som krever veterinær og tre personlige referanser. DRNA frivillige sjekker disse referansene, og hvis du klarer dette stadiet, er det planlagt et hjemmebesøk. En frivillig kommer hjem til deg for å sjekke det for doxie-egnethet, samt for å svare på spørsmål du måtte ha om adopsjonsprosessen. Det belastes et plasseringsgebyr for hver hund. DRNA tar avgjørelsen om hvilken søker som mottar en bestemt doxie, og du må signere en adopsjonskontrakt. Hvis du ikke kan holde hunden din av en eller annen grunn, går hunden tilbake til DRNA.

Oppføringer

DRNA-nettstedet er delt inn i kategorier, inkludert spesielle behov og eldre, med hver doxie omtalt på sin egen side. DRNAs credo er "et hjem for hver doksie", men noen hunder tar lengre tid å plassere enn andre. Hver oppføring inkluderer hundens kjønn, farge, vekt, alder, plassering og pelslengde - doxies kommer i korte, tråd- og langhårede varianter. Det inkluderer også informasjon om den enkelte hunden, for eksempel personlighet, egnethet for å bo sammen med andre kjæledyr eller barn, ferdigheter innen trening, behov for en inngjerdet hage og adopsjonsavstand. Personen som fostrer hunden er en travel frivillig, så det er vanligvis nødvendig å begrense avstanden for å reise og sjekke en adoptert hund. Mens det varierer i henhold til foster, begrenser mange adopsjonsradiusen til 100 miles fra hjemmet deres.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Unboxing the #1 Subscription Box for Dachshunds (Juli 2024).

uci-kharkiv-org