Hvordan håndtere en Hyper Bulldog

Pin
Send
Share
Send

Uansett hvilken type bulldog du har i familien din, er sjansen stor for at han er høy energi, smart og alltid klar til å spille. Det er måter å få det under kontroll for å holde dere begge lykkelige.

Trinn 1

Gi rikelig med trening hver dag. Pelsgutten din er full av energi, og hvis den energien ikke blir brukt, vil den komme ut på andre måter - tygge møbler, jage katten, listen fortsetter. Gå ham i minst en time hver dag, selv om mer er bedre. Tren ham til å gå på tredemølle når du går utendørs er ikke et alternativ. En vektet ryggsekk designet for å plasseres på hundens rygg vil ikke bare øke treningen, men vil også gi ham noe å konsentrere seg om mens han går. Det vil hindre ham i å stikke av på jakt etter noe.

Steg 2

Ta deg tid til spilletid hver dag. Spenningen ved å ønske å samhandle med sitt menneske er en annen årsak til hyperadferd. Å sørge for at han får rikelig med oppmerksomhet fra folket i livet, vil bidra til å eliminere det. Gå ut i hagen for et spill å hente eller spill dragkamp med et knyttete tau. Selv noe så enkelt som å ligge på sofaen og klappe ham, vil få ham til å føle seg elsket og hjelpe til med å avslutte problematferd.

Trinn 3

Ignorer hyperadferd når det skjer. Hvis du kommer hjem og han hopper over deg, gå rolig forbi ham uten å se på ham. Gjør hva du vanligvis gjør når du kommer hjem, og fortsett å ignorere ham til han stopper oppførselen og sitter rolig. Så kan du gi ham den oppmerksomheten han søker.

Trinn 4

Få ham kastrert så snart som mulig. Kastrering vil roe ham og stoppe ham fra å bli mer hyper hvis det er en kvinne i varme i området. Det er også bedre for ham helsemessig, siden kastrerte hunder ikke vil skade seg selv når de prøver å nå en hunnhund.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: High or low functioning autism? Why functioning labels hurt us (Juli 2024).

uci-kharkiv-org