Hvilken organisasjon overvåker hundemat?

Pin
Send
Share
Send

Food and Drug Administration regulerer hundemat, og i mange henseender like strengt som folkemat. Du har sannsynligvis sett "AAFCO" nevnt på kjæledyrmatetiketter. Denne organisasjonen, Association of American Feed Control Officials, har ingen offisielle fullmakter, men den setter ernærings- og merkingsstandardanbefalinger.

FDA tilsyn

Den amerikanske mat- og medikamentadministrasjonen, eller FDA, er den statlige organisasjonen som har ansvaret for den heftige oppgaven med å overvåke alle matvarer og legemidler som folk liker; den setter og håndhever også forskrifter for hundemat. Det sikrer at alt du kjøper for å mate din firbente venn, er trygt for konsum, produsert under hygieniske forhold, uten noe som anses farlig og merket nøyaktig. Det definerer også noen av terminologiene som ofte vises på etiketter til hundemat. FDA godkjenner imidlertid ikke pooch-mat før den treffer hyllene.

Grunnleggende om merking

FDA insisterer på at etiketter på all hundemat identifiserer produktet og dets ingredienser i fallende rekkefølge etter vekt, samt produsentens navn og adresse. Merket må også definere mengden mat og den garanterte analysen av råprotein, fett, fiber og fuktighet. Det bør også indikere hvilket livsstadium maten er balansert ernæringsmessig og gi generelle fôringsanvisninger.

Spesifikke krav

FDA ser på ryggen din når det gjelder påstander om hundemat om å hjelpe med helsemessige forhold, gi lave nivåer av visse næringsstoffer eller å være spesielt formulert for å gjøre en eller annen ting. Denne typen påstander må demonstreres klinisk for å passe FDA-standarder, og organisasjonen skaper definisjoner for noe subjektive begreper som "lave" og til og med tilsynelatende objektive begreper som "100%."

AAFCO næringsprofiler

Association of American Feed Control Officials, eller AAFCO, setter næringsprofiler for hundemat. Disse representerer de minste anbefalte mengdene av alle essensielle næringsstoffer en servering av hundemat trenger for å gi en pooch i et bestemt livsstadium. Denne organisasjonen regulerer, tester, godkjenner ikke og sertifiserer ikke mat til kjæledyr. det er opp til produsenter og FDA å sikre at en mat tilfredsstiller et krav. Hvis en hundemat oppfyller den komplette næringsprofilen i et bestemt livsstadium, må etiketten bruke setningen "[Navn på produkt] er formulert for å oppfylle ernæringsnivåene som er etablert av AAFCO Dog Food Nutrient Profiles for [life stage]."

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Tørrfôr til hund. Hills Derm Defense. (September 2024).

uci-kharkiv-org