Enheter som hjelper til med å løfte leddgikt

Pin
Send
Share
Send

Leddgikt tar sin toll på mennesker og deres ledsagere av hunder. Ulike hjelpemidler gir støtte for å få hunden din til å bevege seg mens du reduserer belastningen på ryggen mens du hjelper ham.

Seler

Seler kommer i en rekke alternativer basert på hundens behov og evner. En sele foran støtter brystet og forbena og fungerer for hunder med leddgikt i forbena. Ved hundes lidelse med leddgikt eller svakhet i bakbenet, gir en sele bak støtte til bakbena. En hel kroppssele støtter både bryst, for- og bakben. Dette er ideelt for hunder som har leddgikt i alle lemmer og trenger hjelp til å reise seg og gå. Alle sele varianter gir stropper og håndtak å holde når du hjelper din pooch.

Slynger

En slynge fungerer som en sele, og tilbyr helkroppsstøtte for hunder med leddgikt og beinsvakhet. Et slynge går rundt hundens midtseksjon, med håndtak på toppen, og det lar deg hjelpe hunden din med å støtte kroppsvekten mens du går.

Bånd i bakenden

For hunder med leddgikt i bakbenet gir en bakre bånd et alternativ for støtte mens du fremdeles tillater regelmessig gangbevegelse. Båndet går rundt hundens bakben og over ryggen. Fest den vanlige hundesnoren din til løkken, og du er klar for en tur. Å løfte litt i båndet løfter bakenden, og avhengig av hvor mye du løfter, reduserer du kroppsvekten på hundens bakben.

Andre artrittiske hjelpemidler

For hunder med leddgikt i leddleddene eller håndleddene, kan bevegelse og gåing forårsake smerte. Karpaleinnpakninger gir støtte til leddgiktleddene og bidrar til å redusere smerte. For leddgikt hunder er det vanskelig å stå opp. Dette gjelder spesielt på overflater av hardved eller fliser som kan føre til at selv den mest smidige hunden glir. I dette tilfellet er sklisikre hundestøvler med på å gi stabilitet. Hvis hunden din ikke holder støvler på, kan sklisikre tekstilputer, festet med lim, påføres de naturlige putene.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Tiltakspakken som gir din bedrift digitale forbedringer på 1-2-3 (September 2024).

uci-kharkiv-org