Hundesjampo

Pin
Send
Share
Send

Hunden din blir skitten. Når hunden din trenger å bli ren eller fri for trekkfugler og sopp, trenger du riktig sjampo for å få jobben gjort.

Allergivennlige hundesjampoer

Noen typer hundesjampo kan føre til at valpen din opplever irriterende allergiske reaksjoner fordi huden hennes kan være følsom for visse ingredienser, for eksempel dufter i såpen. Hypoallergen sjampo kan være det riktige valget for deg hvis kjæledyret ditt har problemer med å tåle tradisjonelle hundesjampoer. Noe å se etter i en allergivenlig hundesjampo er høy pH sammen med fettsyrer og vitamin E og B5.

Natural Flea Shampoo For Dogs

Tradisjonelle loppesjampoer har blitt møtt med noen kontroverser, fordi de inneholder kjemiske ingredienser som kan være skadelige for hunden din. Noen hunder har opplevd allergiske reaksjoner, og til og med alvorlige symptomer knyttet direkte til kontakt med disse kjemikaliene på huden deres. Det kan være lurt å unngå disse kjemiske baserte såper, og vurdere en av de mange tilgjengelige naturlige loppesjampoene med urter og essensielle oljer som er oppført som hovedingredienser. En slik ingrediens som er vanlig i mange naturlige loppesjampoer for hunder, er D-Limonene, et sitrusoljeekstrakt som har vist seg å være effektivt for å drepe lopper og flått uten å irritere jentas følsomme hud.

Soppdrepende hundesjampo

Ekkel soppsporer trives i foldene rundt hundens ører eller ansikt, og andre områder av hundens kropp som er varme og fuktige. Disse sporene kan forårsake hudinfeksjoner og, hvis de ikke blir behandlet, kan skade hennes indre organer. En veterinær-foreskrevet soppdrepende hundesjampo adresserer flertallet av soppinfeksjoner, som forekommer utenfor kroppen til kjæledyret ditt. Følg veterinærens instruksjoner om påføring og badefrekvens for denne medisinske såpen, da den kan være irriterende for andre deler av huden hvis den brukes for ofte.

Everyday Proper Ph Dog Shampoo

Den beste sjampoen for hunden din er ikke sjampoen din, ifølge PedMD. Det normale området for hudens pH-nivå for mennesker er 5,2 til 6,2, noe som betyr at det har en tendens til å være på den sure siden. En hunds pH-nivå varierer fra 5,5 til 7,5, og har en tendens til en mer alkalisk konsentrasjon. Når en sjampo formulert for mennesker brukes på en hund, opprettes et feil balansert pH-miljø der bakterier, parasitter og virus kan løpe voldsomt. Ingen vil at det scenariet skal skje.

Mange hundesjampoprodusenter setter pH-nivået til 7 og inkluderer informasjonen på etiketten, mens andre vil tydelig si at sjampoen er pH-balansert for hunder. Sjekk etikettene og unngå de som inkluderer kunstige dufter, og se etter naturlige fuktighetskremer for huden, som vitamin E, aloe vera, honning og tea tree olje.

Selv om babyjenta din regelmessig ruller i gjørma med den forferdelige bulldogen ved siden av, trenger hun ikke å bli vasket med sjampo på ukentlig basis. En god rengjøring noen få måneder med en riktig balansert pH-hundesjampo er alt hun virkelig trenger. Gi jenta din vannbad etter de gjørmete rullene, og finn henne en ny lekekamerat STAT.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Welches Hundeshampoo ist gut? (Juli 2024).

uci-kharkiv-org