Hvordan underholde en undulat

Pin
Send
Share
Send

Som lekne, intelligente og nysgjerrige små vesener vil undulater være en del av familien, og underholdning er navnet på spillet for disse gutta. De vil mer enn gjerne underholde deg, og vil nyte de tingene du gjør for å gi tilbake favør.

Trinn 1

Sett opp undulatens bur med leker som bjeller, speil og stiger. De får timevis med moro av å kunne se på og snakke med seg selv i speilene, mens bjeller og andre gjenstander vil gi dem stimulerende moro og trening. Å se undulatet ditt vil også vise seg å være ganske underholdende for deg, men det er morsommere for dere begge hvis dere blir med på stykket.

Steg 2

Håndtam din undulat slik at han vil være komfortabel med å være ute og om hjemmet mens du er der. En håndtammet undulat er lettere å fange om nødvendig, og er også mer tilbøyelig til å henge med deg mens du holder på med din daglige rutine. Håndtaming er ikke alltid en enkel oppgave, men vil definitivt lønne seg. Å få undulatene dine håndtammet krever tålmodig å bruke tid på å venne undulatene dine til deg og hendene.

Trinn 3

Gi mat til budgie-godbitene dine, og spill spill med godbitene. La undulatene fly eller gå til deg for å få en godbit, skjul godbiter på lett tilgjengelige steder som en litt lukket knyttneve, eller plasser godbiter på fuglens favorittsteder utenfor buret.

Trinn 4

Tilbring så mye tid som mulig med undulat mens du er hjemme. For noen mennesker betyr dette å ha undulatene sine på skulderen mens de er hjemme, eller la ham flyr fritt; For andre lar separate bur i forskjellige rom i huset dem holde undulat i nærheten og beskyttet. Snakk med undulaten din, og prøv å gjøre aktiviteter der du kan være i nærheten av ham. Å ha undulatens bur i et område nær der du tilbringer mye tid er en nøkkel til underholdning; legg buret ved siden av favorittstedet ditt på sofaen eller i nærheten av datamaskinen din på kontoret for tett samspill mens du er hjemme.

Trinn 5

Vedta en ny undulat som en følgesvenn for undulat, spesielt hvis du ikke har mye fritid å tilbringe hjemme med å underholde den lille kompisen din. Undulater er sosiale fugler, og vil bli stresset hvis de ikke stimuleres eller får lov til å samhandle med andre fugler eller deres folk. Du får den ekstra bonusen å se to underholdende, lekne og nysgjerrige fugler spille av hverandre.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Tam undulat unge (Kan 2024).

uci-kharkiv-org