Hva kan du forvente når du adopterer en voksen engelsk bulldog?

Pin
Send
Share
Send

i Bulldog anglais-bilde av Olivier fra Fotolia.com

Engelsk bulldogs er utsatt for en rekke arvelige plager, så oddsen er at hvis du adopterer en bulldog, kommer han med litt bagasje. Det betyr ikke at han ikke vil bli et ekte medlem av familien, men forstå rasens behov før du tar ham med hjem.

Temperament

Selv om det er traumatisk for alle hunder å miste hjemmet, lider den engelske bulldogen sannsynligvis mer enn gjennomsnittet. Han trenger å være sammen med sin person, og ønsker oppmerksomhet og hengivenhet. Som Bulldog Club of America Rescue Network bemerker, "Det er nesten umulig å overdøve for mye kjærlighet og oppmerksomhet på en bulldog." Det betyr at en forlatt bulldog kan være enda mer trengende og klyngende, fordi han har visst hva det vil si å bli kastet.

Levekår

Bulldogs hører hjemme i huset, og et hus med aircondition. Fordi han ikke trenger mye mosjon, er han også egnet for å bo i leiligheter - å bo i leiligheter med aircondition. På grunn av bulldogens ansiktsstruktur, kan han ikke ta inn så mye luft som den gjennomsnittlige hunden og lett overopphetes. Hvis du lever i et varmt klima, kan du tenke to ganger om å adoptere en bulldog. Bulldogen din trenger regelmessig pleie og hudinspeksjon, sammen med rengjøring av rynker. Å være proaktiv med pelsen og huden nipper potensielle problemer i knoppen. Når du går turer, bruk en sele i stedet for en krage festet til båndet fordi du ikke vil utilsiktet skade luftrøret hans med en sterk slepebåt.

Evaluering

Hvis du adopterer bulldogen din fra en hederlig redning, er han blitt vurdert for temperament. Hunden er også sterilisert eller kastrert og oppdatert på gjeldende vaksinasjoner. Gode ​​redninger samsvarer med hunden og den potensielle adopteringen. Hvis du har andre dyr eller små barn, og redningen ikke tror en bestemt hund ville være en god kamp, ​​vent til en mer passende bulldog kommer. De fleste bulldogger kommer godt overens med katter og andre hunder og er gode med barn, men det stemmer ikke over hele linja. Stol på redningen for å foreta riktig plassering - ellers kommer hunden tilbake til dem, den følsomme bulldogen igjen avvist av en eier.

Helse

Før du adopterer en bulldog, må du finne en veterinær som er kjent med rasen og dens mange problemer, eller be redningen om en veterinærreferanse. Det er vanligvis et spørsmål om raskere enn senere at det oppstår et bulldoghelseproblem, og rasen løper også risiko fra visse bedøvelsesmidler. Bulldogen din er utsatt for øyeproblemer, hudsykdommer, hjerteproblemer, hoftedysplasi og luftveisplager. Den gjennomsnittlige levetiden til en bulldog varierer mellom 8 og 10 år, selv om velpleide hunder med færre genetiske problemer kan leve lenger.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: English Bulldog name Google SPA (Juli 2024).

uci-kharkiv-org