Hva spiser flammeengler?

Pin
Send
Share
Send

Flammeengelfisk (Centropyge loricula) er tropisk akvariefisk som, som de vanlige navnene formidler, er noe flammeaktig i utseende, med intens rødoransje kroppsfarge. De er medlemmer av familien Pomacanthidae.

Naturlig habitat diett

Flammeengelfiskens opprinnelige miljøer er vanligvis laguner og korallrev. Deres ville populasjoner er konsistente i antall. De har en tendens til å være skjult i naturen, og foretrekker å alltid være nær dekning. De er også saktmodige i akvarier, og det er derfor de trenger å ha mange gjemmearealer - tenk steiner. Flammeengelfisk har en tendens til alltid å bo i enheter på tre til syv eksemplarer. Alger er kostholdsstoffet for flammeengelfisk som streifer fritt i naturen. Selv om alger utgjør det meste av det de spiser, spiser disse fiskene også noen ganger på små krepsdyr.

Kosthold i akvarier

I akvariumsatmosfærer gjør flammeengelfisk ofte det bra når de regelmessig spiser på alger som finnes i tankene sine. Kiselalger, som er alger, er vanlige måltider for flammeengler i akvarier. For algenbeiteformål må du ha mange levende steiner i tanken. Noen flammeengelfisk spiser for det meste alger mens de bor i akvariemiljøer, mens andre har tilleggsutstyr på menyene.

Fleshy Foods

Disse altetende flammeengelfiskene kan spise kjøttfulle matvarer. Noen eksempler på passende kjøttfulle eller kjøttfulle matvarer er terninger mysis reker, saltlake reker, muslinger, blåskjell, blekksprut og krill. Flammeengelfisk kan blomstre på disse matvarene, men en mangfoldig fôringsplan er avgjørende. Forsøm aldri algekravene - tenk spirulina, for eksempel. Hvis du mistenker at de levende steinene i akvariet ikke produserer tilstrekkelige alger, må du mate alger i tilleggsform. Hvis flammeengler ikke tar inn noen alger, kan de utvikle store ernæringsproblemer.

Fôringsfrekvens

Flammeengelfisk setter pris på hyppig mating i små porsjoner over større måltider færre ganger om dagen. Målet er å mate disse gutta minst tre ganger daglig, men hold alltid mengdene små. Gi aldri kjæledyret mer mat enn de realistisk kan konsumere i løpet av ett til to minutter, maksimalt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Rumpetrening + hva jeg spiser ila en dag:: VLOGG (Juli 2024).

uci-kharkiv-org