Loppekontrollpiller for hunder

Pin
Send
Share
Send

i dog image av Ergün à – zsoy fra Fotolia.com

Du har en plikt som en ansvarlig kjæledyrsforelder å beskytte din trofaste venn mot farene ved loppeangrep. Oral loppemedisinering er en effektiv metode for å forhindre og behandle loppeproblemer på hunden din.

Orale loppemedisiner vs. aktuelle behandlinger

Loppekontrollpiller for hunder er ofte lettere å administrere og gir bedre beskyttelse enn deres aktuelle kolleger. Mens aktuelle loppebehandlinger beskytter hunden din mest effektivt på og i nærheten av området der den påføres, gir oral medisinering hunden din total kroppsbeskyttelse. I motsetning til aktuelle behandlinger som kan vaskes av regn eller badevann, er beskyttelse mot loppekontrollpiller ikke sårbar for vanneksponering.

Merker av loppekontrollpiller for hunder

Markedet for kjæledyrindustri er fylt med valg som hjelper deg med å håndtere lopper på hunden din, men ikke alle loppekontrollpiller er laget likt.

Capstar er en loppekontrollpiller som gir hurtigvirkende, men midlertidig lindring fra alvorlige angrep. En Capstar-kapsel dreper alle voksne lopper innen 4 timer, men er bare effektiv i 24 timer før en ny dose er nødvendig. Capstar brukes ofte sammen med andre loppekontrollprodukter som tilbyr månedlig beskyttelse.

Comfortis og Program er to merker av månedlige loppekontrollpiller som hemmer loppeproduksjon, men som ikke dreper voksne lopper. Når de voksne loppene på en hund dør av, holder Comfortis og Program ham loppefri ved å forhindre at nye loppeeg klekkes.

Sentinel er en annen månedlig loppekontrollpille som forhindrer loppeegg å klekkes fremfor å drepe voksne lopper, men den skiller seg ut fra konkurrentene ved at den også beskytter mot parasitter som hjerteorm, hakeorm, piskorm og rundorm.

Trifexis er en månedlig loppekontrollpiller som, i likhet med Capstar, dreper alle voksne lopper innen 4 timer. I motsetning til Capstar tilbyr Trifexis imidlertid månedslang beskyttelse og forhindrer også hjerteorm, hakeorm, piskorm og rundorm.

Hensyn

Loppekontrollpiller som beskytter mot hjerteorm krever vanligvis en hjerteormtest og veterinærresept.

I tilfeller av alvorlig angrep kan det være like viktig å behandle miljøet for lopper som det er å behandle hunden din.

Advarsler

Loppekontrollpiller inneholder forskjellige kjemikalier og plantevernmidler som kan være skadelige for hunder med visse følsomheter. Spør veterinæren din om bivirkninger forbundet med loppekontrollpiller du planlegger å bruke på hunden din. Følg alltid doseringsanvisningene nøye når du bruker noen loppekontrollprodukter på hunden din.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Dogs barking HD sound Animal sounds (Juli 2024).

uci-kharkiv-org