Mat for beroligende hunder

Pin
Send
Share
Send

Mens du ikke finner Scruffy å fikse seg en kopp kamille te før du legger deg, kan du hjelpe deg med å berolige nervene med litt beroligende mat. Disse matvarene kan ha spesifikke stressreduserende egenskaper eller kan inneholde ingredienser som er kjent for å ta kanten av, slik at du kan slappe av.

Kosthold med lite karbohydrat

Akkurat som barn kan få en sukkerhastighet fra å leve på en diett av Kool-Aid og M & M, kan hunden din bli hyperaktiv og overfølsom fra å bli matet med dårlig kosthold. Synderen synes å være de høye karbohydratnivåene som finnes i mange kommersielle hundematvarer som virker som sukker, og forårsaker anfall av overdreven energi som varer i omtrent to timer etter inntak. Når dyreeiere bytter fra et diett med høyt karbohydrat til et diett med lite karbohydrat og høyt proteininnhold, begynner de å legge merke til mindre angstbasert oppførsel ifølge atferdskonsulent og trener Casey Lomonaco.

L-Tryptophan behandler

Er hunden din klar for en økt med doggie Zen? L-tryptofan er en aminosyre som er ansvarlig for å øke nivåene av serotonin, et kjemikalie som er ansvarlig for å generere generelle følelser av lykke samtidig som det reduserer impulsivitet og aggresjon, ifølge veterinæradferdsmann Nicholas Dodman. Flere selskaper produserer linjer med beroligende godbiter og informasjonskapsler som inneholder kilder til tryptofan som organisk gresskarekstrakt og havre.

L-Theanine tygger

L-Theanine er en aminosyre som finnes i bladene av grønn te; det er kjent for å gi en avslappende effekt hos hunder. Hvis brygging ikke er hundens kopp te, kan du gjerne høre at det er flere tygg og godbiter på markedet som allerede er supplert med dette beroligende ernæringstilskuddet.

Urtekaker

Hvis du er ute etter en godbit med naturlige urter, bør du vurdere de med kamille. Cookies supplert med kamille og lavendel vil bidra til å berolige en reaktiv Rover. Hvis hunden din blir lett stresset under slike arrangementer som bilkjøring, kan du prøve å suge en godbit i kamille te og gi den før den lange kjøreturen, ifølge Natural Dog Health Remedies.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundens triks går viralt (Kan 2024).

uci-kharkiv-org