Hvordan få en tysk hyrde til å slutte å grave

Pin
Send
Share
Send

jeg bilde av Schäfer fra Vaida fra Fotolia.com

Den tyske hyrden er en høyenergihund som tilhører gjetergruppen. Gi hunden din mye oppmerksomhet og leker for å hindre ham i å grave og omorganisere plenen din.

Trinn 1

Fest en bånd på hundens krage og ta ham med på tur to ganger om dagen. Ekstra trening dekker hunden din, så han har mindre energi til å grave i hagen.

Steg 2

Spill henting vil hunden din bruke forskjellige hundeleker for å gi ham trening. Lær ham å fange en flygende plate og bringe den tilbake til deg.

Trinn 3

Lær hunden din de grunnleggende kommandoene om å sitte og riste, og gi hunden godbiter for å utføre oppgavene. Tilbring så mye tid som mulig med din tyske hyrde som du kan. Han liker å være medlem av familien og hans indre tid med deg.

Trinn 4

Plasser hundens hus i et skyggefullt område utendørs, for eksempel under et stort tre. Noen ganger graver hundene opp plenen for å komme til den kalde jorden under og ligge i den. Forsynt hunden din med en stor skål med ferskvann uten tips, hver dag mens du er borte fra hjemmet og han er i hagen.

Trinn 5

Fyll et barns svømmebasseng omtrent halvveis fullt av kaldt vann om morgenen. Hunden din vil kanskje ta en svømmetur eller bare ligge i det kalde vannet i varmen på dagen. Bytt ut vannet hver morgen med ferskvann fra hageslangen, fordi han mer enn sannsynlig vil drikke vann fra bassenget.

Trinn 6

Sett flere leker utendørs for din pooch å leke med. Inkluder puslespill leker med peanøttsmør eller små hunder godbiter inni. Denne typen leketøy tar tid for ham å hente godbiten inne og holder ham opptatt i lang tid.

Trinn 7

Plasser store steiner i hullene hunden din graver i hagen. Dette vil motvirke graving i samme område.

Trinn 8

Skjul hundeleker i en sandkasse i hagen. Dette vil lære kjæledyret ditt at han bare har lov til å grave i sandkassen og leke med lekene der inne. Å gi ham en gravesone kan gi ham den instinktive trangen til å grave i et område som ikke ødelegger plenen din.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Fiber til hjemmet - Slik graver du selv (Kan 2024).

uci-kharkiv-org