Hva er et bra sted å ha en kattunge når du ikke er hjemme?

Pin
Send
Share
Send

jeg kattunge bilde av AGphotographer fra Fotolia.com

Hvis du forlater kattungen din alene, kan du trekke på de gamle hjertestrengene mens han gir en sorgfull "miau" når du drar ut døren. Men denne søte kattungen kan komme i noen ganske store problemer hvis den blir overlatt til seg selv uten riktig forberedelse og inneslutning.

En flott kasse

En stor kjæledyrkasse gir ikke bare et praktisk sted å oppbevare masse leker og tilbehør som kattungen din vil samle seg, men også et trygt sted å inneholde den lille pelsballen din mens du er ute og reiser. Når du velger et kjæledyrkasse til kattungen din, må du finne en som er stor nok til å gi ham nok plass til å bevege seg rundt, og husk at du også trenger plass der inne for mat- og vannretter og en søppelkasse.

Hans eget rom

Hvis ideen om å låse den søte, kattungen din i en stor stålkasse får deg til å føle deg skyldig, trist eller begge deler, kan du gi pusen din den kongelige behandlingen og tildele ham et rom hjemme hos deg selv. Dette kan være et ekstra soverom, kjelleren eller til og med et bad. Fjern alt kattungen din kan skade deg selv med, eller ødelegge med hans utviklende klatreevne, og ordne mat- og vanntettene og søppelboksen inne. Gi masse leker for å holde ham opptatt mens han venter på retur.

Nå ombordstigning

Selv om katter er ganske selvforsynende, kan ikke en fullvoksen katt forventes å ta vare på seg selv i lange perioder. Spesielt kattunger skal ikke være i flere dager om gangen, da tanken alene om at de sitter i kassen eller rommet deres og gråter, er nok til å smelte selv det tøffeste hjertet. Hvis du planlegger å være borte i lengre tid, finn en kennel til å gå ombord kattungen din, så han fremdeles får samhandling og blir godt ivaretatt.

Overnatting!

Avhengig av hvor godt du kommer sammen med familien, venner eller naboer, og om de liker katter eller ikke, er et alternativ til ombordstigning av kattungen din å sende ham på søvnbesøk hos noen du stoler på. Eller få en dyrepasser hjem til deg for å holde kattunge selskap og ta vare på ham. Kattungen din blir lykkeligere, noe som igjen vil gjøre deg lykkeligere å vite at han er godt tatt vare på mens du er borte.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Worst 28th Birthday! Couple VLOG (Kan 2024).

uci-kharkiv-org