Store Pyreneene og hudproblemer

Pin
Send
Share
Send

Hvis du vurderer å legge til store Pyreneene i familien, får du en fantastisk hund som er intelligent og modig. Hans naturlige trofasthet vil gjøre ham til en fantastisk følgesvenn, men vær oppmerksom på at Great Pyrenees ofte utvikler hudforhold du må passe på og behandle når de oppstår.

Symptomer

Du vet at de store Pyreneene har et hudproblem hvis du ser ham skrape voldsomt og hvis han har hårtap på bestemte flekker rundt kroppen. Huden i det berørte området kan være rød, flassende eller til og med betent og smittet.

Årsaker

Når en stor Pyreneene utvikler et hudproblem, kan det skyldes noen forskjellige årsaker. Allergier er en vanlig årsak og kan være en reaksjon på mat, noe miljømessig eller til og med parasitter som lopper.

Behandler

Ta de store Pyreneene til veterinæren ved første tegn på hudirritasjon for å hindre at den forverres, sprer seg eller blir smittet. Veterinæren din vil mest sannsynlig utføre allergitesting for å finne ut hva årsaken kan være. Hvis det er matallergi, må hundens diett endres. Mange reseptbelagte så vel som kommersielt tilgjengelige matvarer er spesielt formulert for hunder med allergi. Hvis parasitter blir funnet å være problemet, vil en loppebehandling bli foreskrevet, men du vil være i stand til å holde oversikt over fremtidige parasittproblemer med reseptfrie behandlinger som er tilgjengelige i dyrebutikkbutikker. Veterinæren din kan behandle de store Pyreneene sine umiddelbare symptomer med antihistaminer eller kortison for å lindre ubehaget.

Pleie

Forebyggende tiltak og tidlig behandling er det beste middel for å bekjempe hudproblemer som kan plage Great Pyrenees. Hvis du rutinemessig pleier de store Pyreneene, vil du være kjent med huden og pelsen til å gjenkjenne de første symptomene på et hudproblem. Fordi de har en tykk, tung pels, anbefales regelmessig børsting for å holde hundens pels fri fra matter og mulige irritasjoner. Å vaske hunden din med en allergivenlig hundesjampo vil berolige huden hans og fjerne potensielt allergifremkallende rester som børsting ikke helt kan eliminere.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Kygo - Firestone ft. Conrad Sewell Official Video (September 2024).

uci-kharkiv-org