Hjemmelaget hundeservietter

Pin
Send
Share
Send

Hundeservietter er gode for raskt å rydde opp skitne poter og andre valpedeler. Det er enkelt og kostnadseffektivt å lage din egen hjemme med ingredienser som ikke vil skade din lodne venn. Hold forsyninger nær døren når hunden din kommer inn fra turer utenfor.

Bruk essensielle oljer

Skreddersy hjemmelagde kluter til hundens individuelle behov ved bruk av essensielle oljer, som er naturlige og kjemiske frie. Velg flere essensielle oljer av høy kvalitet til klutene dine. Kjøp disse på helsekostbutikker. Unngå parfyme- eller aromaterapi-oljer, som destilleres med løsemidler som kan skade hunden din. Se etter terapiklasserte oljer. De er destillert med damp og er trygge for bruk på valpen din.

Vitamin E olje og tea tree olje er beroligende for hunder med sensitiv hud eller poter. Fortynnet tea tree olje virker for å avvise lopper. Lavendel, citronella eller sitron vil gi duften til klutene dine og hjelper også med å avvise insekter. Bruk to eller tre oljer i henhold til hundens behov og dine preferanser.

Samle ingredienser

Start med vanlige papirhåndklær eller, for en snarvei, en pakke uparfymerte babyservietter. Sett sammen en stor bolle, en stavmikser eller visp og en plastbeholder med tettsittende lokk. Hvis du bruker papirhåndklær, kan du brette hver i en rektangelform som passer til plastkaret ditt. Du trenger totalt 60 dråper av de kombinerte essensielle oljene du har valgt, og en flaske aloe vera gel. Aloe vera hjelper til med å bekjempe bakterier og hjelper med å fukte poter og pels.

Klar til å blande

Når du har valgt oljene du skal bruke, klargjør du blandingen for å legge den til tørkepapir eller babyservietter. Plasser servietter eller håndklær i det store plastkaret. Bruk et godt ventilert område for forberedelse. Bland en fjerdedel kopp aloe vera og oljene du har valgt med 2 kopper varmt vann. Sørg for å blande grundig slik at ingrediensene fordeles jevnt gjennom klutene. Hell blandingen over tørkepapir eller babyservietter.

Dekk til og oppbevar

Dekk til karet og legg det i kjøleskapet i minst to timer. Ta dem ut og snu klutene, dekk til og sett karet i kjøleskapet i en time til. La klutene være i kjøleskapet eller del dem i flere små plastkar eller forseglede plastposer for å plassere i nærheten av dørene, i bilen eller hvor de vil være nyttige for skitne poter eller de gangene hunden din trenger en rask gang i stedet for en bad.

Pin
Send
Share
Send

uci-kharkiv-org