Informasjon om en Chihuahua og Beagle Mix

Pin
Send
Share
Send

i Beagle-bilde av Buffy1982 fra Fotolia.com

Designerhunder, også kjent som hybridhunder, er kryss av to renraser for å danne en distinkt type. Bhihuahua hadde bare ikke den samme ringen til den. American Kennel Club anerkjenner ikke cheagles som en rase.

Størrelse

Å krysse en liten til mellomstor hund som en beagle med en liten Chihuahua resulterer i en hund som modnes med omtrent 12 pund. Høyde varierer, med hunden vanligvis mindre enn en beagle, men større enn en Chihuahua. Hannene er større enn hunnene.

Utseende

Cheagles har ofte beagle-lignende hoder med den mindre Chihuahua-snuten. Hunden din kan ha den svarte, solbrune og hvite beaglefargen, en solid strøk som en Chihuahua, solid med hvite markeringer eller flekker. Han kan ha litt tikk på beina eller kroppen - de små fregne-lignende flekkene som er vanlige i beagles. Pelsen til dette korset av to korthårede raser er lett å vedlikeholde, med regelmessig børsting som holder den i orden.

Personlighet

Beagles og Chihuahuas er veldig forskjellige hundetyper. Som hund elsker beagle å jakte; nesen hans styrer ham. Han kan jakte i miles, og ingenting distraherer ham fra duften. Beagles har en tendens til å ha lykkelige, utadvendte personligheter og komme sammen med andre dyr så vel som mennesker. Chihuahuas er våken, lyse små hunder som krever lite trening. Cheagle er generelt vennlig, selv om han kan være aggressiv i spillet.

Ulemper

En stor ulempe med dette korset er at begge raser er notorisk vanskelig å bryte. Det betyr ikke nødvendigvis at din cheagle vil være et problem, men vær forberedt med mange papirer og ros. Cheagles kan arve overbitt, så få veterinæren til å inspisere hundens tenner i tilfelle tannarbeid er nødvendig. Som mange små raser, kan Chihuahuas lide av tannproblemer på grunn av overbefolkning av hundens 42 voksne tenner i den lille munnen. Hvis cheagle arver en liten Chihuahua-kjeve, kan det oppstå tannproblemer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Dog of the Week: Ruby the Collie u0026 Beagle Mix (Juli 2024).

uci-kharkiv-org