Informasjon om Pug-Zu Mixed Breed Dog

Pin
Send
Share
Send

Jeg vakre mops hund bilde av John Steel fra Fotolia.com

Labradoodle, cockapoo og pug-zu. "Oodle" og "poo" er stenografi for en puddelforelder, mens en pug-zu er et kryss mellom en shih tzu og en mops.

Frakk

Pug-zu kan ta etter en av foreldrene sine og ende opp med den lange, flytende kappen til shih tzu eller den korte, tette kappen til mops. Ofte har han en medium frakk som viser litt av begge sider av familien. Han kan også komme i hvilken som helst farge eller kombinasjon av farger, avhengig av om han favoriserer shih tzu-siden i familien, der alle farger og markeringer er tillatt, eller pugsiden, der bare svart eller fawn er akseptabelt. En mops-zu kan også ha mopsens svarte maske som dekker mye av ansiktet hans.

Temperament

Både pugs og shih tzus er utadvendte og kjærlige hunder, og pug-zus er nesten alltid på samme måte. I tillegg er det sannsynlig at de er lykkelige hunder, vennlige mot alle, men hvis de favoriserer pugsiden av familien, kan de komme av som litt mer verdige. Temperamentet på begge sider av familien sørger for at disse hundene mest sannsynlig vil ha en stabil og tillitsfull natur. De er utmerkede kjæledyr til familien, men er kanskje ikke veldig gode vakthunder, siden de ofte synes å like alle de møter.

Størrelse

Begge foreldrerasene tilhører American Kennel Clubs leketøysgruppe, med mops som veier mellom 14 og 18 pund mens shih tzus pleier å være litt mindre, rundt 9 til 16 pund, i henhold til rasestandarden. Pug-zus har en tendens til å falle i samme størrelsesområde, og kan være alt fra 9 til 18 pund når de er fullvoksne. Det er ikke sannsynlig at de er mye høyere enn de 11 tommer som kreves i shih tzu rasestandarden, men siden mops ikke har noen høydegrense, kan pug-zus bli litt høyere.

Hensyn

Ikke alle er enige om hvorvidt pug-zus og andre designerhunder er en god ting. Krisesentrene er allerede fylt med blandede hunder, og folk som Susan Smith, en krisesjef i Ohio, og Lisa Peterson, talsperson for American Kennel Club, sier at bevisst å skape mer ikke gir mening eller gir noen fordeler. Andre, inkludert Gary Garner fra American Canine Hybrid Club, hevder at kryssing av rasehunder produserer valper som er kraftigere og har færre helseproblemer enn deres renrasede foreldre. Hvis du vurderer en pug-zu eller en annen designerhund, må du sørge for at oppdretteren oppfører seg ansvarlig og screener for genetiske problemer hos begge foreldrene før avl. Dette sikrer at pug-zus fortsetter å være så sunn som mulig.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 20 Bizarre Hybrid Animal That Actually Exist (Juli 2024).

uci-kharkiv-org