Hvordan holde hunder i å bli kvalmende

Pin
Send
Share
Send

Kvalme kan føre til en veldig elendig hund. Det kan være hjerteskjærende å se kjæledyret ditt i en slik nød, men du er ikke hjelpeløs. Enten du leter etter en naturlig metode eller ønsker å prøve OTC-medisiner, kan du holde hundens mage lykkelig.

Trinn 1

Ta den naturlige ruten og bruk mat som ingefær og yoghurt. Naturlige metoder er det tryggeste alternativet for kjæledyret ditt. Yoghurt jobber med å bygge gode bakterier i magen slik at hunder har lettere for å fordøye maten. Håndmat 1 til 2 ss vanlig yoghurt uten smak, hver dag. Du kan også raspe et par teskjeer fersk ingefær på maten hennes, men hunden din kan være i motsetning til smaken.

Steg 2

Gi et kjedelig kosthold. Hunder som har en tilstand som forårsaker kvalme, kan ha nytte av et kjedelig kosthold av brun ris, magert kjøttdeig og fettfri kyllingkraft. Unngå å la hunden spise for mye, da dette kan føre til kvalme uansett hvor kjedelig måltidet er. Start med 1/4 kopp og se om hunden din er i stand til å holde den nede uten å bli syk, og øk gradvis porsjonen til hunden spiser mengden mat du vanligvis gir ham mat.

Trinn 3

Prøv vismutsubsalisylat. Bismuth subsalicylate er et trygt alternativ for hunder som ikke er gravide og ikke har blødningsforstyrrelser. Medisinen fungerer på samme måte som den gjør med mennesker og kan bidra til å forhindre kvalme. Gi kjæledyret ditt 0,5 til 1 ml per kilo vekt hver sjette til åtte timer. Snakk med veterinæren din om langvarig bruk og eventuelle risikoer ved medisinen.

Trinn 4

Rådfør deg med veterinæren din om antihistaminer og medisiner mot reisesyke. Antihistaminer hjelper hunder som opplever angst som fører til kvalme. Dette er vanligvis et problem som hunder opplever når de kjører i kjøretøy. Mens antihistaminer kan gi en beroligende effekt hos hunder, angriper sykdomsmedisiner problemet mer direkte for å forhindre kvalme under bilturer. Før du prøver dette middelet, er det ekstremt viktig å snakke med legen din om eventuelle komplikasjoner hunden din opplever og doseringsmengden for hundens størrelse.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden å gå pent i bånd. Solplassen (Juli 2024).

uci-kharkiv-org