Hvordan holde hunder i å tygge på strømledninger

Pin
Send
Share
Send

Hunden din kan like å tygge, men å sette elektriske ledninger i munnen kan være mer enn en stygg vane - han kan bli skadet eller til og med drept hvis han får nok sjokk. Det finnes metoder for å beskytte både ham og elektriske ledninger mot konsekvensene av en dårlig beslutning.

Trinn 1

Hold ledningene utenfor hundens rekkevidde. I stedet for å la dem legge seg på gulvet, løft dem på et bord, et skrivebord eller en vinduskarm der de ikke blir lett sett eller berørt av poochen din. Tape dem på veggen, eller bruk ledningsklips som festes på baksiden av møblene.

Steg 2

Blokker hundens tilgang til strømledningene. Plasser dem bak eller under møbler der han ikke kan se dem - eller få munnen rundt dem. Bruk spesialprodukter som er rettet mot å beskytte ledningene - og kjæledyret ditt - for eksempel en kabelskilpadde eller ledningsdeksel, som begge skjuler ledningene for hundens tilgang.

Trinn 3

Gi hunden din noe annet å tygge på som vil appellere til smaksløkene hans. Et tyggeleke eller råhudben kan gi tennene den tyggelindringen han trenger - spesielt yngre hunder - men hold strømledningene dine trygge. Roter leker inn og ut slik at han ikke blir lei av det han har.

Trinn 4

Påfør en blanding med ubehagelig smak - som paprika saus eller bitterbiter - på ledningen. La hunden din få en smak av det før du tar ledningen fra ham med et fast "nei" for å forsterke både den ickete smaken og at han ikke har lov til å tygge på ledningen.

Trinn 5

Ikke la hunden din være uten tilsyn før han har fullført trening for å la ledningene være i fred, og ikke la ham få tilgang til hele huset. Lukk dører til rom hvor han kan snike seg inn og tygge fritt på elektriske ledninger. Hvis det er nødvendig, må du begrense ham til et område av huset - for eksempel en del av kjøkkenet - der det ikke er ledninger når du fortsetter å trene.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: vlogg - hvordan det er å ha hunder (Juli 2024).

uci-kharkiv-org