Nøkler til å gå med hunden din

Pin
Send
Share
Send

i Foto av ikke rasehund på tur. bilde av Rey Kamensky fra Fotolia.com

For hunden din er turer det beste siden magen som han ba deg om tidligere. Å gi hunden din beskjed om at oppførselen ikke er akseptabel, gir en mye morsommere spasertur.

Aggressive og fryktede hunder

Når du og valpen din går en tur, vil du sannsynligvis støte på forskjellige mennesker, gjenstander og scenarier, hvorav noen kan skremme den lille fyren din eller gjøre ham rasende. Selv om det er mange råd for å trene fryktede og aggressive hunder til å reagere annerledes, må du være klar for den treningen, og en uformell tur er ikke tiden. Hvis du fjerner alt som får hunden din til å reagere negativt, blir turen tryggere for deg og valpen din. For eksempel, hvis hundevennen din er hundeagressiv, snu deg eller gå den andre veien når du ser en hund i det fjerne. Hvis han er redd for skygger, ikke gå under trær eller ved siden av store gjenstander.

Trekker

Å trekke er bane for mange hundeeiere. I tankene til hunden din har han steder å gå, ting å se og hull å grave, så det er liten tid å vente på sakte mennesker. Å holde ham ved din side lærer ham imidlertid at du er sjefen, du kontrollerer turen, og det reduserer betydelig at han møter noe som gjør ham aggressiv eller redd. Den beste strategien for å få hunden til å slutte å trekke er å stoppe død i sporene dine eller snu deg og gå motsatt vei i det sekundet han begynner å trekke. Når du begynner å gå normalt igjen, gi ham en godbit eller to mens han holder deg ved din side. Når han trekker igjen, stopp eller gå motsatt vei. Til slutt vil valpen din lære at å trekke bokstavelig talt får ham ingen steder, og å gå ved din side får ham godbiter.

Standard bånd

Uttrekkbare bånd kan være attraktive på grunn av friheten de gir hunden din når du rusler gjennom en tom park, men det er to primære problemer med uttrekkbare bånd. De gjør det vanskelig å trene den lille fyren til å gå ved siden av deg og slutte å trekke, og de er usikre, spesielt med aggressive hunder, selv om du hele tiden er våken. Du kan ikke alltid høre en jogger som kommer opp bak deg, men din stor-eared valp kan absolutt. Når du prøver å rulle inn hunden din og klikke båndet på plass, kan han nå målet.

Vann og helse

Å ta med deg vann på turen betyr at hunden din ikke vil lide av dehydrering. Standard vannflasker fungerer ikke så bra, men dyrebutikker bærer hundevannflasker som passer i en reservoarlignende beholder. De fleste flasker kommer med en stropp for enkel transport. Rasjoner vannet slik at det er nok for hele turen. Dessverre forhindrer ikke vann andre helseskrekk. Hvis du ser valpen din halte, eller hvis han ser ut til å være skadet, må du stoppe turen. Husk også å ta med plastposer slik at du kan hente etter hunden din.

Sikkerhet

Parker og åker gir de beste turområdene, fordi de har god plass og områder for hunden din til å trene beina. Fortau i nærheten av veier er ikke en god ide med mindre du har ingen andre steder å gå valpen din. Biler kan skremme noen hunder, og det er mer sannsynlig at du støter på glass og andre skarpe gjenstander i nærheten av veier. American Society for the Prevention of Cruelty to Animals anbefaler å holde valpen din utenfor folks plener i tilfelle de bruker skadelige kjemikalier, og å se på at hunden din ikke tramper ned på blomster eller planter i åker og parker. Unngå fortau om sommeren og behandlede fortau om vinteren, som begge kan skade hundens poter. Hvis du går om natten, foreslår Michigan Humane Society å kle seg i lyse farger og klær både deg og valpen din i reflekterende gjenstander eller klær.

Sele eller hodekrage

Seler og hodekraver er ypperlige for turer, fordi de kutter ned ved å trekke, og de forhindrer utilsiktet kvelning fra båndet og trekker på valpens krage. Hodekraver er nyttige, spesielt hvis du har en altfor ivrig hund som liker å lunge på mennesker eller andre hunder. Så snart han kommer ut, vil hodet bli omdirigert tilbake motsatt vei, men forsiktig slik at han ikke blir skadet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Valpetrening. Første tur med valp 9 uker (Juli 2024).

uci-kharkiv-org