Hva slags sand bruker du til eremittkrabber?

Pin
Send
Share
Send

En av de viktigste delene av "crabitat" er sanden. Et sandunderlag beskytter Hermie mot rovdyr når han er mest sårbar, og det forhindrer ham i å dehydrere mens han er uten skallet.

Sand som hjemme

Eremittkrabber klekkes når eggene blir kastet ut på havet av mamma. Noen av dem havner i dyrehandelen, fordi disse skapningene ennå ikke har blitt avlet i fangenskap for detaljhandel. Det er viktig fordi det påvirker habitatet du gir til eremittkrabber. De beste habitatene i fangenskap etterligner deres naturlige habitat, noe som vanligvis betyr å bruke et underlag som ligner på en kombinasjon av jord og sand. En blanding av kokosfiber og renset grov sand er det ideelle underlaget for Hermies krabitat. Kokosfiberen holder sanden fuktig; sanden pakker godt. Kombinert gir de et gjestfrie miljø for Hermie når han smelter. Noen eremittkrabber går under jorden i opptil tre måneder, så du trenger et substrat med lite vedlikehold som gjør at han kan bli uforstyrret under denne kritiske prosessen.

Gode ​​sandvalg

Hvis du vil holde fast med sand, begynner du med grunnleggende, allsidig sand som selges i din lokale jernvarehandel. Denne lyse sanden har en tendens til å pakke seg godt, er ganske grov og holder på fuktighet, og fyller alle Hermies gravbehov. Hvis du er heldig nok til å bo i nærheten av stranden, kan du prøve å bruke strandsand, forutsatt at den ikke er for fin. Strandsand kan ha skjell og annet strandrusk i blandingen, så gå gjennom og plukk ut skarpe biter som kan peke eller skade Hermie i hans nakne tilstand når han smelter.

Blanding av substrat

Hvis du vil prøve å duplisere Hermies opprinnelige miljø, er det ganske enkelt å blande kombinasjonsunderlaget av grov sand og kokosfiber. Kokosfiberen kommer i en hard mursteinform du vil suge i vann i en stor beholder. Etter at den har fuktet, bryter du den fra hverandre med hendene og blander en målt mengde med sanden til den er grundig kombinert. Du bruker omtrent 1 del fiber til 5 deler sand; sikte på en konsistens som passer for å bygge et sandslott. Underlaget skal være lett å grave i, ikke for tørt eller for dryppende. Forblandet underlag er kommersielt tilgjengelig hvis du vil unngå tid, problemer og gjetninger ved forberedelse av hjemmet.

Sand å unngå

Lek sand er ikke et ideelt valg for din crabitat. I motsetning til allsidig sand beholder den ikke fuktigheten godt, er finere og har av og til metallfiler som kan skade Hermie. Hvis du velger å spille sand uansett, må du sørge for at den ikke har noen tilsetningsstoffer, for eksempel antibakterielle midler, som kan være skadelige for krabben din. Ironisk nok, eremittkrepsentusiaster ofte viker unna pakket eremittkrabbesand. Ikke bare er det dyrere enn allsidig sand, men det kan være ganske tørt og feste seg til krabbens fuktige underliv.

Sjekk sand

Hvis du lukter noe "av" når du åpner en pose med sand, ikke bruk det. Før du blander underlaget ditt, ta deg tid til å undersøke sanden og kjør den gjennom fingrene, og se etter insekter eller annet rusk. Individuelle sandposer kan punkteres eller kompromitteres, med insekter som graver seg inne eller mugg som forårsaker fuktighet som blir fanget i posen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Everything About the Blast Furnace in Minecraft (September 2024).

uci-kharkiv-org