Hva slags såpe skal jeg bade valpen min med?

Pin
Send
Share
Send

Hvis du er den nye og stolte eieren av en liten valp, kan det å virke som en stor oppgave å bade ham for første gang. Fra å vite når du skal begynne å bade søta til å bestemme hvilket produkt du skal bruke, krever jobben mye omsorg og omtanke.

Tidsramme

Før du begynner å løpe vannet og forberede valpen din til å komme inn i karet, må du sørge for at den lille er over 5 uker, anbefaler Partnerskap for dyrevelferd. Denne unge alderen er gunstig ettersom det hjelper valper å tilpasse seg å bade tidlig - noe som gjør prosessen enkel og ukomplisert resten av livet, og kanskje til og med morsom og avslappende. I denne alderen er valper også gamle nok til å håndtere den nye og ukjente opplevelsen.

Unngå menneskelig såpe og sjampo

Når du leter etter et passende renseprodukt for valpens hud og pels, må du bevege deg bort fra alt som er ment for mennesker. Hundenes og menneskets pH-nivå er ikke en gang i nærheten av å være de samme, og produkter som er spesifisert for mennesker er, enkelt sagt, altfor aggressive for de delikate strøkene og skinnene til hunder - spesielt de av unge valper. Fra irritasjon av huden til flass, er menneskelig sjampo et seriøst "nei-nei" for alle medlemmer av hundens univers, enten det er valper eller erfarne eldre.

Valpesjampo

Før du bader valpen din, kan du bla gjennom hundens sjampo i den lokale butikken for dyreutstyr. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, snakk med veterinæren din for forslag. Se etter en mild hundesjampo som er merket for bruk av valper. Forsikre deg om at det er en mild og tårefri formel - du vil tross alt ikke ha pelsball. For å være spesielt forsiktig, få veterinæren din OK før du begynner å bruke den valgte sjampoen på valpen din.

Ekstra badetips

Bruk store smerter for å sikre at du ikke får valpesjampo i kjæledyrets ører eller øyne. Dette gjelder også H20. Når du har massert valpesjampoen over kjæledyret ditt, skyll det forsiktig ut med lunkent vann. Hvis du ikke fjerner alle rester av sjampo fra valpens pels og hud, kan han oppleve ekstrem kløe etterpå - ikke en morsom tid i det hele tatt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden sitt og bli. Solplassen (September 2024).

uci-kharkiv-org