Labradorer og hårfjerning

Pin
Send
Share
Send

Laben din er alltid der for deg. Han er glad for å se deg, selv om du bare gikk ut et øyeblikk. Han er lett trent, og vil leke og gå på tur. Men utgjør ikke all den kjærligheten alt hundehåret?

Felling

Det er ikke mulig å komme seg rundt det. En av Amerikas favorittraser kaster seg som gal. Hvis livet med hundehår ikke spenner deg, bør du vurdere en puddel eller en annen ikke-kaste rase. Hvis du vil ha kjærligheten til et laboratorium, invester i gode børster og en støvsuger med sterk garanti. Labcoats trenger ikke å forme eller klippe som mange raser, eller behovet for en profesjonell groomer. De krever gammeldags albuefett for å forhindre at labhår invaderer alle aspekter av ditt hjem og din personlige garderobe.

Starter

Minimal pleie for laboratoriet ditt består av en god børsting to ganger i uken. Slapp av, så bor du i Dog Hair City. Få bedre resultater med daglig eller annenhver dagpleie. Grunnleggende Lab-pleieutstyr består av en børste til børstehår, trådslip, skjæreblad, smaltannede og bredtannede kammer og en korthåret rive. Med mindre det er vinterdøde, er det sannsynligvis bedre å stelle hunden din utenfor av åpenbare grunner.

Pleie

Begynn med å rive ut de døde hårene med den korthårede riven. I stedet for riven kan du bruke et metallskjærblad som løper siden med tenner i den retningen håret vokser. Etter at du har fjernet hundehår fra munnen og øynene, fortsett med wire slicker for å kvitte deg med hår som savnes av riven eller skjærbladet. Bruk den bredtannede kammen for å stoppe eventuelle matter i sporene, og kam deretter ut hele kappen med den smaltannede kammen. Motstå enhver trang til å komme deg ut av hårklippene og barbere hunden. Det er rett og slett ikke gjort.

Bading

Labs er vannhunder, så du bør ikke ha problemer med å få dem inn i karet. Imidlertid kan avløpet ditt aldri komme seg, så det kan være lurt å vaske hunden utendørs eller om våren for en groomer. Grundige bad hjelper deg med å bli kvitt dødt hår, spesielt om våren og høsten når Labs blåser kappene sine.

Kosthold

Selv om ingenting stopper Labs naturlige avgivelsesprosess, opprettholder et sunt kosthold pelsens kvalitet. Du gir hunden din allerede mat av høy kvalitet, men spør veterinæren din om tilskudd med fettsyrer, noe som kan redusere kaste noe. Hver liten bit hjelper.

Andre muligheter

Hvis du virkelig ikke liker å stelle laben din, er det måter å skjule hundens hårproblem på. Puss opp hele hjemmet ditt i fargen på laboratoriet ditt. Svart er alltid elegant, gult så innbydende, og sjokolade så ... brunt. Gjør det samme med din personlige garderobe. Hvis du har en gul og svart lab, gå med det grunnleggende bie-utseendet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Dad dog dancing, chocolate Labrador (Juni 2024).

uci-kharkiv-org