Hva tar ut kattespray?

Pin
Send
Share
Send

Hvis du er flau av lukten i hjemmet ditt, er det sannsynligvis fordi pusen din har vært opptatt med å sprøyte urinen rundt den for å markere territoriet hans. For å takle denne stinkende situasjonen, må du rense urinen slik at pusen din ikke sprayer områdene igjen.

Enzymatiske rensemidler

Katsurinspesifikke enzymatiske rengjøringsmidler fjerner spor av kattens urinspray ved å bryte ned de illeluktende komponentene og eliminere dem. Disse rengjøringsmidlene inneholder naturlige enzymer og nyttige bakterier for å kvitte seg med de dårlige bakteriene som forårsaker alle de ubehagelige luktene i hjemmet ditt. Du finner denne typen rengjøringsmidler i dyrebutikkbutikker og bruker dem på et bredt utvalg av overflater, fra stoff til fliser. Etter å ha tørket eller tørket urinsprayen, skyll området med vann og tørk det ned igjen. Påfør enzymatisk rengjøringsmiddel på urinflekken og la det tørke uten skylling nødvendig. Dytt virkelig tepper eller møbeltrekk med rengjøringsmidlet og la det tørke av seg selv i flere dager. Det kan hende du må bruke rengjøringsmidlet på området og la det tørke igjen for eldre eller spesielt luktende flekker.

Eddik

Eddik er et naturlig og kjæledyrsikkert rengjøringsmiddel som, selv om det er litt stinkende i seg selv, kan fjerne den varige lukten fra sprayet katturin. Bland en løsning av en del vann og en del eddik for å rense kattens urinflekker på både vegger og gulv. Hell løsningen på tekstiler eller tepper for å eliminere lukt og flekker fra dem også. Eddikslukten skal avta etter noen dager, og ta urinelukten med seg. Eddik er en syre som nøytraliserer de alkaliske saltene som dannes i tørkede gamle urinflekker. Disse saltene tiltrekker illeluktende bakterier; for å eliminere lukt og flekker, må du nøytralisere saltene. For friske flekker er urinen imidlertid veldig sur, så unngå å bruke eddik på områder som pusen din nylig har målrettet, og velg en annen type rengjøringsmiddel i stedet.

Oksygen

Bruk oksygenblekemiddel for å fjerne flekker og lukt forårsaket av kattes urinsprøyting. I motsetning til klorblekemiddel, vil ikke oksygenblekemiddel lette tekstiler, og det er trygt å bruke rundt den lodne vennen din. Disse blekemidlene kommer vanligvis i pulverform som du blander med vann, i henhold til produsentens anvisninger, for å gjøre en løsning trygg å bruke på tepper og tekstiler. Bruk denne løsningen i en tepperensemaskin når du fjerner urin som er sprayet på tepper eller møbeltrekk. Tilsett noen skjeer i vaskemiddelet, og bruk det til å fjerne urinspray fra vaskbare gjenstander. Bland den med bare litt vann for å lage en pasta og bruk den til å skrubbe bort tørket urin fra vegger og gulv. Tørk av pulverrester med en fuktig svamp.

Clean Getaway

For å få de beste resultatene, kan du komme til urinflekker laget av pusen din så snart som mulig. Tørk dem med vann for å få urinen og de stinkende kjemikaliene den inneholder, før du behandler den med noen form for rengjøringsmiddel. Bruk et svart lys i et mørkt rom for å finne flekker du kan lukte, men ikke se. Lyset lyser urinflekkene, slik at du kan rense dem - og lukten - bort. La sprøytekatten din sjekke ut av veterinæren din for å se om et medisinsk eller atferdsmessig problem kan være å klandre. Be ham kastrere for å redusere sjansene for at han vil fortsette oppførselen når han har fått en ren helse. Hvis dette ikke hjelper, spør veterinæren din om medisiner for atferdsendring kan stoppe kattens sprøyting.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: LÅST I HÅNDJERN MED KJÆRESTEN I 24 TIMER - Challenge (Juni 2024).

uci-kharkiv-org