Lamb & Rice Puppy Food

Pin
Send
Share
Send

Ingen spørsmål om det: du vil ha det beste for valpen din, men rapporter om valpemat er forvirrende. Som ingredienser høres de sunne og ufarlige ut, men du bør vite fakta.

Opprinnelsen til Lamb and Rice Formulation

Lam og ris ble populær blant veterinærer og matprodusenter da noen hunder begynte å få allergiske reaksjoner på vanlige ingredienser som brukes i maten. Oksekjøtt, kylling, mais og hvete var de vanlige mistenkte når det gjaldt matvarene som ble brukt til å lage chow for valper og voksne hunder. Lam og ris ble den hypoallergeniske mirakelmaten at alle begynte å mate poochiene sine, og helt sikkert, opprinnelig ga lam og risformuleringer lindring fra den allergiske reaksjonen valper og hunder hadde til tradisjonelle formuleringer.

Ikke lenger en allergiløsning

Selv om lam og ris var en velsignelse i begynnelsen, da de ble oftere brukt i valpe- og hundemat, begynte hunder å utvikle allergier mot dem. Du lurer kanskje på hvordan valpen din kan være allergisk mot "vanlige" ingredienser som lam og ris, siden han logisk nok ikke har levd lenge nok til å utvikle en allergi. Svaret er innen genetikk: hvis en eller begge foreldrene til valpen din har lam eller risallergi, kan han ha blitt født med en genetisk tendens til å være allergisk også.

Bekymringer for risforurensning

Det er ikke nok at det er en mulighet for at valpemat fra lam og ris kan føre til at babyen din får en allergisk reaksjon. Forhandlere, produsenter og U.S. Food and Drug Administration kunngjør jevnlig tilbakekallinger av forskjellige merker og formuleringer av kjæledyrmat, inkludert lam og risformuleringer. Bekymringene er ikke så mye med lammet som med risen. Noen risproteiner har blitt funnet å ha melaminforurensning. U.S.News rapporterer at selskapene som produserte risproteinet antas å ha tilsiktet melamin - en plastforbindelse - til risen for å øke proteininnholdet så vel som prisen. Dessverre kan tilsetningsstoffet forårsake alvorlig sykdom og potensielt død.

Bør babyen din spise lam og ris?

Spørsmålet om du skal mate den lille en valpemat med lam og ris er en som bare kan besvares ved et samarbeid mellom deg, valpen din og veterinæren hans. Bare fordi noen selskaper har hatt problemer med ingrediensene, betyr det ikke at all lam og ris valpemat er dårlig. Veterinæren din vet hvilke merkevarer du skal unngå og hvilke som er trygge. Når det gjelder allergier, hvis du vet at foreldrene til valpen din ikke har følsomhet for lam og ris, bør valpen din kunne spise mat som inneholder ingrediensene. Hvis du lurer på om det er en sunn kombinasjon, rapporterer University of Illinois College of Veterinary Medicine at valpemat fra lam og ris gir et komplett kosthold - men rapporten peker også på at blandingen ikke nødvendigvis er bedre enn valpemat formulert med andre ingredienser. Diskuter alle ernæringsproblemer med valpens veterinær, slik at du og den lille fyren din kan ta en informert beslutning.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Dog Taste Test Review SPECIAL DOG WET FOOD (September 2024).

uci-kharkiv-org