Hvordan lage en anti-pull hundesele

Pin
Send
Share
Send

Hvis hunden din drar, hopper og hopper hver gang han ser en bånd, er det kanskje på tide med nytt utstyr. Å kjøpe sele kan være kostbart, men du kan tjene en for bare noen få dollar.

Trinn 1

Plasser en flat spennehalsbånd rundt hundens nakke. Kragen skal sitte lavt på bunnen av nakken og være tett nok til å holde seg på plass, men løs nok til at den ikke kveler hunden.

Steg 2

Hold enden av et fleksibelt målebånd på kragen nær midten av brystet til hunden din, og kjør tapen ned under benet og opp til baksiden av kragen nederst på nakken. Legg 2 inches for å tillate sying og ubegrenset bevegelse mens hunden går i selen.

Trinn 3

Fjern kragen fra hunden, og skyv en 1-tommers diameter O-ring på kragen. Denne ringen holder brystbåndene og skal plasseres på motsatt side av krageens innebygde metallring. Når du monterer kragen, plasser den innebygde ringen over midten av hundens bryst og O-ringen bak på kragen over skuldrene.

Trinn 4

Skjær to strimler med flat nylonbånd i henhold til målene i trinnet ovenfor, og sy et lite øyesnor på den ene enden av hver av stripene. Legg stripene flate på bordet, og legg 1/2-tommers O-ring av metall på stroppene, ca. 1/2 tomme fra endene. Brett endene over metallringen og sy dem på plass for å feste ringen til stroppene.

Trinn 5

Klipp halsbåndet rundt hundens nakke med O-ringen over skuldrene og skyv de øyeknipte endene av stroppene gjennom ringen. Før klemmene under hundens forben og klem dem til ringen på kragen. Fest båndet til 1/2-tommers O-ring, og nyt turen.

Ressurser

Advarsler

  • La aldri selen på en hund uten tilsyn. Stroppene kan fange noe og skade hunden din.

Forfatter Bio

Louise Lawson har vært publisert forfatter og redaktør i mer enn 10 år. Lawson spesialiserer seg på kjæledyr- og matrelaterte artikler, og bruker 15 år som sous-kokk og som hunderavler, behandler og trener for å produsere stykker til online- og trykte publikasjoner.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Valg af sele 1 - i samarbejde med Dyrekassen Danmark (Kan 2024).

uci-kharkiv-org