Hvordan lage din egen hund pels detangling spray

Pin
Send
Share
Send

Innimellom kan hunden din finne seg i en bit sylteagurk med pels som trenger litt hjelp med å bli uflokket. Regelmessig børsting er også viktig for å holde flokene borte.

Samle ingrediensene dine

En fordel med hjemmelaget løsrivende spray er at du kan være sikker på at det er sans kjemikalier og andre tilsetningsstoffer, for eksempel syntetiske dufter som kan forårsake irritasjon. Denne oppskriften krever en kopp vann, en teskje aloe vera gel, en teskje kokosnøttolje og tre dråper glyserin. Aloe vera gel er beroligende og beroligende. Kokosolje gir glid og fuktighet. Glyserin er et emulgator som fungerer godt for å blande alle produktene sammen. Glyserin finnes i en hvilken som helst apotek eller helsekostbutikk.

Bland det sammen

Dårlig vannet i en sprayflaske. Smelt kokosnøttoljen til en flytende konsistens og la den avkjøles før du legger den til flasken. Bland inn glyserin og aloe vera gel. Gi flasken en god risting i ett til to minutter for å sikre at alle produktene blandes sammen. Oppbevar blandingen i en lufttett sprayflaske ved romtemperatur.

Bruk raskt

Selv om det er mange positive ting å piske opp hundeforhindrer hjemme, må den brukes innen kort tid etter at den er laget. Den inneholder ikke konserveringsmidler, og på grunn av dette kan bakterier lett komme seg inn i sprayen og sette opp huset. Å bruke sprayen mer enn noen få timer etter at den er laget, kan være utrygt for Max.

Holder din venn floke-fri

Unn din lodde fyr eller gal med vanlige pleieøkter. Dette vil bidra til å holde floker i sjakk før de begynner. For langhårede raser og hunder som er mye ute, kan det hende at regelmessig børsting og en løsrivende spray ikke er nok til å sende sammenfiltrene. De må kanskje se en profesjonell groomer, med mindre du er kjent med kunsten å gjøre hårete hårklipp eller trimme.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Make your Dogs Coat Soft (Juli 2024).

uci-kharkiv-org