Hvordan lage en Pomeranian's Coat Shine

Pin
Send
Share
Send

jeg forsiktig pomeranian image av John Sfondilias fra Fotolia.com

Pomeranian er en liten hund kjent for langt, luftig, kremaktig til gyldent hår. Imidlertid, med god pleie og pleie, kan en pomeranians frakk oppnå en glans som er verdig en utstillingshund.

Trinn 1

Gi riktig ernæring og trening slik at Pom kan vokse en sunn pels. Hvis den lille vennen din spiser dårlig, overvektig og inaktiv, vil all pleie i verden ikke hjelpe pelsen til å se sunn, levende og skinnende ut.

Steg 2

Beskytt din pomeranian mot lopper, flått og indre parasitter som kan forårsake dårlig helse, tørr hud og riper, som alle er skadelige for pelsen.

Trinn 3

Børst pelseren din to ganger i uken. Bruk en kam til å fjerne eventuelle floker eller matter først. Bland en liten mengde balsam og vann i en sprayflaske for å spritz på håret på Pomeranian før du børster med enten en pensel eller børste.

Trinn 4

Bade din pomeranian etter behov med en sjampo formulert for langhårede hunder; ikke bruk menneskelig sjampo, da det kan tørke huden hans. Skyll pelsen grundig for å fjerne alle såperester fra pelsen. Fortsett å skylle selv etter at det ser ut til at vannet er klart for å sikre at all såpe er fjernet fra kappen.

Trinn 5

Gni et kjæledyrformulert balsam inn i pomeranianens frakk etter tørking av håndkle. Dette vil gjøre pelsen lettere å gre ut, og den vil også gi glans og glans til pelsen hans.

Trinn 6

Sprøyt den fuktige Pomeranian-pelsen med en "etterbehandlingsspray" av den typen som brukes på mange utstillingshunder. Disse kondisjonssprayene er designet for å gi pelsen en skinnende glans etter at den er tørr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: I Wasnt Ready For a Teacup Pomeranian (Juli 2024).

uci-kharkiv-org