Hva betyr det når en katt ønsker at magen hans skal gnides?

Pin
Send
Share
Send

Som med mange dyr, er kattens mage den mest sårbare delen av kroppen hans. Den nøyaktige grunnen til at han vil at du skal gni den kan variere.

Hilsen

For noen katter er det en form for hilsen å rulle over og be om magesmøring. I følge PetAssure er denne typen hilsen sjelden, men er det ultimate komplimentet fra katten din. Å be deg om å berøre magen hans, den mest sårbare delen av kroppen, gir total tillit.

Tilfredshet

I følge WebMD Pets kan katter strekke seg ut og rulle over når de er glade og fornøyde. Å ønske seg mage gni kan være et tegn på hvor glad katten din er.

Avslapning

Katter ruller også for magesmøring når de er avslappede. Hvis katten din strekker seg ut ved siden av deg på sofaen eller i fanget ditt og vil ha mage, kan det også være fordi han slapper av sammen med deg. Hvis han sovner på denne måten, er det et signal om at han stoler på deg så mye at han ikke trenger å beskytte seg.

Lekenhet

Katter vil kanskje også leke når de ber om magesmøring. Han kan føle seg sprø og i humør for noe ufarlig grovhus, som den typen han pleide å delta i med søppelkameratene sine (og kan fortsatt delta i andre katter, hvis du har noen). Du vet sikkert nå hvor grov katten din liker å leke, og om det er trygt å utsette den bare hånden din for en brytingskamp med ham.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan reise med katt i bil? (Juli 2024).

uci-kharkiv-org