Er peanøttsmør bra for hunder?

Pin
Send
Share
Send

Ikke gi Fido en PB & J, men peanøttsmør kan være en sunn matbit for ham, og mange hunder anser det som en favoritt godbit. Men vær forsiktig, noen hunder har peanøttallergi.

En ernæringsmessig snack

Peanøttsmør har høy næringsverdi og kan til og med forbedre utseendet på hundens pels og øke hans energi. Det er en mat som inneholder sunne mineraler som magnesium, jern, kalium, kalsium og 3 gram fiber per 2 ss. Den inneholder også vitaminene E, K og B3. For å holde hunden din sunn, mate ham rå, usaltet peanøttsmør i stedet for å kjøpe godbiter i dyrebutikker. De fleste behandler av dyrebutikker inneholder vanligvis andre ingredienser, for eksempel fruktose og xantangummi som kan gjøre Fido pudgy. Og det er alltid muligheten til å lage dine egne godbiter med peanøttsmør.

Hjelper medisinen å gå ned

Ikke bare gi Spot en krukke med peanøttsmør og la ham sluke den. Den vanligste bruken av denne godbiten er en teskje inne i favorittleketøyet eller som maskeringsmiddel for medisiner. Den enkleste måten å få hunden din til å ta medisinen som en god gutt, er å skyve en pille i et kjøttstykke og kvele den med litt peanøttsmør.

Hjelp Fido med å kjøle seg ned

Det er flere måter du kan gi hunden peanøttsmør på. En anbefaling fra Humane Society of the United States er å kjøle ned hunden din ved å lage peanøttsmøris. Ja, han kan nyte en rett sammen med barna. Bare bland vann og små skjeer med peanøttsmør og frys dem. Du kan ha en pose med disse peanøttsmørene i fryseren for en ekstra varm dag.

Vær forsiktig

I likhet med deres mennesker kan hunder ha peanøttallergi. Symptomer oppstår vanligvis umiddelbart og kan omfatte øreinfeksjoner, riper og bitt som fører til hårtap, hudirritasjon og stønn. Hvis dette skjer, kontakt straks veterinæren. Veterinæren din kan foreskrive medisiner for å lindre hundens symptomer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TINY CANDY VS GIANT CANDY SWITCH UP. We Are The Davises (Juli 2024).

uci-kharkiv-org