Hva er en Piebald engelsk bulldog?

Pin
Send
Share
Send

i Bulldog anglais-bilde av Olivier fra Fotolia.com

Selv folk som ikke vet mye om hunder, kjenner igjen en engelsk bulldog når de ser en. Hvis det har flekker, er det sannsynligvis en skarp. Det er ganske enkelt et begrep for hvit flekk i hundens frakk. I bulldogen kommer piebalds i en rekke nyanser.

Piebald

Piebald engelske bulldogger skiller seg fra bare tofargede hunder med mengden hvitt i kåpen. For eksempel er en rød-hvit bulldog overveiende rød med hvitt i ansiktet eller bena, mens den røde kale er overveiende hvit med røde flekker. Piebalds kommer i alle de grunnleggende bulldogfargene. Uansett farge, er bulldogsfrakken rett og kort, og krever bare moderat pleie.

Andre Bulldog-farger

Den amerikanske kennelklubben lister kakete som den minst ønskelige blant de akseptable fargene for en registrert engelsk bulldog. Det burde ikke ha noe for deg med mindre du vil vise hunden din. De mest favoriserte fargene involverer brindling, en blanding av mørkere og lysere hår som danner et mønster. Bulldogfarger, i rekkefølge etter AKC-preferanse, er rødbrindle, andre brindler, solid hvit og solid rød, fawn eller brakk, sistnevnte en blond nyanse. Piebald følger disse fargene i rekkefølge etter preferanser.

Størrelse

Den modne engelske bulldogen veier mellom 40 og 60 pund, med en høyde mellom 10 og 15 tommer på skulderen. Opprinnelig oppdrettet for bjørnebete, er bulldogen fortsatt et muskulært dyr med en tykk, tyngre kropp. Hannene er større enn hunnene.

Temperament

Bulldogs er gode familiehunder, ettersom de er milde mot barn, men også beskyttende. Hvis du har en aktiv livsstil, er dette sannsynligvis ikke rasen for deg. Bulldogs er lavmælte - det er en eufemisme for late. Favoritt tidsfordriv inkluderer å spise og sove, mer eller mindre i den rekkefølgen. Ikke de lettest trente hundene, de krever hengivenhet. Hvis du vil ha en elskelig, relativt lite vedlikeholdsfeste rundt huset, fyller den engelske bulldogen regningen. En ulempe - dette er ikke en lang levetid. Gjennomsnittlig levetid er omtrent 10 år.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Outrageous Cost Of English Bulldogs Revealed (Kan 2024).

uci-kharkiv-org