Lindring for Golden Retriever Hip Pain

Pin
Send
Share
Send

i golden retriever relax image av Nenad Djedovic fra Fotolia.com

Når den morsomme golden retrieveren din har hoftesmerter, gjør han vondt overalt - for nesten hver bevegelse avhenger av styrke og fleksibilitet i hoftene. Lindring for hoftesmerter kan være innen fingertuppene.

Vektavlastning

Under den gyldne pelsen pakker hunden din sannsynligvis ekstra kilo som gir stress til hofteledd og muskler, og øker smertene og ytterligere skader hoftene. Kjør fingrene langs sidene med minimalt trykk. Hvis du ikke kan føle ribben hans for fettet, kutt kaloriinntaket. Du kan fortsette å bruke en kvalitetsmat som hunden din liker og veterinæren din godkjenner, men reduser den daglige rasjonen. Gi ham mindre måltider oftere og tilsett en dukke med hermetisk rent gresskar, ikke fylling av gresskarpai, som topper. Gresskarfibrene er bra for magen uten å tilsette fett. For godbiter kan du tilby en matbit eller en veggie-godbit som en grønn bønne eller en gulrotskive, enten rå eller dampet i kyllingbuljong. Når vekten løsner, vil hoftesmerter reduseres hvis ekstra vekt er det eneste problemet.

Medisinsk hjelp

Når golden retrievers hoftesmerter forstyrrer gang, søvn og hundevirksomhet, blir smertebehandling viktig. Hvis smertene ikke kontrolleres, unngår hunden din å reise seg og bevege seg. Hofter og ledd stivner, forverres og forårsaker mer smerte. Under et veterinærbesøk hjelper undersøkelsen med å bestemme behandlingen basert på hunden din, alderen og hofteproblemet. En ung gylden med hoftedysplasi kan ha nytte av kirurgi. Eldre hunder eller hunder med andre plager kan trenge hvile, smertestillende og vektkontroll. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) letter betennelse og demper smerter for kortsiktige behov som postoperativ behandling eller hoftestamme, samt gir langvarig lindring for leddgikt og andre sykdommer.

Nutraceutical Relief

Kroniske hoftesmerter reagerer ofte på kosttilskudd som inneholder kondroitinsulfat, glukosamin og metylsulfonylmetan. Disse kosttilskuddene er tilgjengelige over disk, og reduserer leddsmerter og betennelser over tid, og viser vanligvis resultater om en måned. Essensielle fettsyrer, ofte funnet i fiskeoljer, vegetabilske oljer og linfrø, kan lindre smerter ved å redusere leddbetennelse. En annen ernæringsmessig, grønn-lippet blåskjell, inneholder kondroitinsulfater, vitaminer, mineraler og omega-3 som hjelper til med smertelindring i hoften. Det tar lengre tid å arbeide med ernæringsmidler, men de er et alternativ til NSAIDs. Rådfør deg med veterinæren din fordi næringsstoffer kan reagere med medisiner og kanskje ikke passer for hundens tilstand.

Treningslindring

Gå ut i båndet. Hundens dager med hoppende hinder, racing over ulendt underlag og klatring av trappfly er på vent. Hofteskader og smerter forverres av hard løping og ryggstopp. Veterinæren din kan anbefale kistehvile for en skade eller hofteoperasjon, deretter regelmessige turer. Og med turer mener han en båndstyrt spasertur som smører hofteleddene, varmer hoftemuskulaturen og holder brusk i bevegelse. For degenerative hofter eller slitasjegikt er regelmessige uformelle turer gode, men balljakt er dårlig. Svømming er en annen god øvelse for hoftesmerter. Vannoppdriften tar vekt på hoftene og støtter hunden din mens den oppmuntrer til hoftebevegelse. Det kalde vannet letter betennelse i verkende hofter. Bare ikke gå på dykk.

Komfortlindring

Skjem bort din golden retriever med en ortopedisk hundeseng eller hukommelseskum som demper ømme muskler og ledd. Massér forsiktig hoftene og kroppen din, og vær spesielt oppmerksom på musklene, da massasje forbedrer sirkulasjonen mens du slapper av smertefull hoftespenning. Hold ham innendørs i kaldt vær eller i et oppvarmet hundehus. En hundekåpe holder hoftene varme på vinterturer, da kulde forårsaker smerter i ledd og svekkede muskler. Gi ham mat i en hevet bolle som letter belastningen på beina og hoftene. Akupunktur hjelper noen gull med hoftesmerter og andre plager.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hip Dysplasia in Dogs Video (Juli 2024).

uci-kharkiv-org