Hvordan potte trene en tekopp Chihuahua

Pin
Send
Share
Send

i Chihuahua-bilde av PhiMcree fra Fotolia.com

Riktig pottetrening er en viktig oppgave for alle hunderaser. Å trene tekoppen Chihuahua til potte vil redde sunn fornuft og hjemmet ditt.

Trinn 1

Kasser hunden din over natten og når du ikke er i stand til å føre tilsyn med ham. Chihuahuas er veldig spesielle om hvor de potter og ikke vil gå i sengene sine. Hvis du kommer til å være borte fra hjemmet i lengre perioder, må du begrense hunden på et bad eller vaskerom og plassere et par hvalpebrytende puter på gulvet for å inneholde ulykker.

Steg 2

Fest en bånd på hunden for å kontrollere ham under pottetrening. Båndet forhindrer at hunden vandrer bort og potter uten at du vet det. Velg en bånd som er minst åtte meter lang for å gi hunden din plass til å gå uten å være under føttene.

Trinn 3

Velg et bestemt pottested i hagen din eller i nærheten av hjemmet ditt. Chihuahuas er vanlige og vil velge å potte på samme sted med repetisjon. Velg et rolig sted borte fra dører og fortau for å gi rikelig med privatliv, og ta hunden til det stedet hver gang han går ut.

Trinn 4

Etablere en fôringsrutine. Den lille størrelsen på tekopp Chihuahuas betyr at de ikke kan holde den lenge etter å ha spist, så det å vite nøyaktig når hunden din spiste, gjør det lettere å forutse når han må ut. Så snart hunden er ferdig med måltidet, ta ham med ut til potteområdet og følg ham stille.

Trinn 5

Gi hunden en spesifikk kommando når du kommer til potteområdet. Chihuahuas er ekstremt intelligente og vil raskt forbinde kommandoen med å gå på do. Så snart han går i potte, ros og gi en godbit som positiv forsterkning.

Trinn 6

Ta hunden ut ofte for å få fart på treningsprosessen. Voksne Chihuahuas må gå tre eller fire ganger om dagen, og valper kan lett doble det. Ta hunden ut umiddelbart etter våkenhet, etter måltider og før sengetid for å unngå ulykker.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Novedades scrap: Love Story de Stamperia. (Juli 2024).

uci-kharkiv-org