Hvordan forhindre hundeskam

Pin
Send
Share
Send

i lazy dog ​​image av jedphoto fra Fotolia.com

Hvis din kompis er i huset, er det også hennes dander. Du kan ikke forhindre dander, men det er måter å kontrollere det hjemme hos deg.

Trinn 1

Børst hunden din daglig med en myk børste for å redusere utslipp av dander. Børsting vil distribuere naturlige oljer gjennom kappen, og fjerne noe av skurflasken som er fanget i pelsen. Ta hunden din utenfor for å børste henne. Dander kan bli luftbåren og henge i luften i flere timer. Hvis du er allergisk, bruk en støvmaske når du børster hunden din, eller har noen som ikke er allergiske, børster henne.

Steg 2

Spray en kommersiell allergispray på hunden din for å redusere flass. Se etter spray som også kan brukes trygt på sengetøy, teppe og møbler for å redusere skitten. Du kan finne allergisprayer i din lokale dyrebutikk.

Trinn 3

Hold hunden din på et godt, balansert kosthold. Gi et kosthold som inneholder omega-3 eller omega-6 fettsyrer, som fremmer god hud og pelshelse. Sørg for at hunden din har konstant tilgang til rent, ferskvann. Riktig hydrering er viktig for hundens generelle velvære og komfort, og for å opprettholde en sunn hud og pels.

Trinn 4

Bade hunden din etter behov for å redusere kjæledyrdans og andre allergener hun kan bringe inn i huset, men vær oppmerksom på at bading fjerner naturlige oljer fra hundens pels, og for hyppig bading kan forårsake hudproblemer. Rådfør deg med veterinæren din om hvor ofte du rutinemessig kan bade kompisen din. Bruk en hundesjampo som er spesielt designet for å redusere flass, og følg instruksjonene på etiketten. Sørg for å fjerne alle spor av sjampo etter skumming. Etter bading, tørk hunden din av håndkle og påfør en krem ​​som er designet for å gi fuktighet til hundens hud.

Trinn 5

Plasser noen luftrensere i hele hjemmet for å eliminere hundeskand fra luften. Luftbåren kjæledyrdander kan inhaleres og forårsake hundeallergiske symptomer hos deg og følsomme familiemedlemmer. Luftrensere vil bidra til å redusere skader på hunder i hele hjemmet, samt fjerne andre mulige allergener, som støv, mugg og pollen, fra luften.

Pin
Send
Share
Send

uci-kharkiv-org