Hvordan omskole en miniatyrpinscher til potte utenfor

Pin
Send
Share
Send

Endringer i hundens liv som skaper angst, for eksempel å flytte til et nytt hus eller tap av et annet kjæledyr i familien, kan føre til at de begynner å urinere eller avføre avføring på feil måte, selv om de har blitt opplært til ikke å gjøre det. Omskolering av kjæledyret ditt ligner på førstegangstrening, men du må være forståelig. Trøst kjæledyret ditt gjennom angsten hans.

Trinn 1

Ta kjæledyret ditt med ut til et område som lukter og føles kjent for ham. Ikke bare åpne døren for å la miniatyrpinscher komme ut i hagen som du vanligvis ville gjort. Gå utenfor med ham slik at han vet at han er trygg, og ta ham med til et område som lukter og føles kjent. Ta ham til samme sted i hagen hver dag. Han vil lukte av sin egen duft og vite at dette er potteplassen hans.

Steg 2

Beløn ​​miniatyrpinscher med en godbit eller hans favorittleketøy når han avlaster seg utenfor. Gi ham rolig hengivenhet for en godt utført jobb. Ikke gi hunden din kommandoer for å oppmuntre ham til å avlaste seg. Du vil lindre angsten hans, og hvis du har det travelt, vil han bare få ham til å føle seg stresset eller stresset og kan faktisk gjøre treningene dine mindre effektive.

Trinn 3

Ta valpen ut ofte og på en jevn tidsplan. Miniatyr pinschers kan være en vanskelig rase å trene som valper og følgelig ved omskolering. Du må være i samsvar med treningsøktene dine. Ta kjæledyret ut først om morgenen og før dere begge legger deg om natten, så vel som etter hvert måltid og når han våkner fra en lur. Lag en treningsplan og hold deg til den. Miniatyrpinscher vil svare. Vær tålmodig; omskolering av valpen din for å avlaste seg utenfor kan ta noen uker.

Trinn 4

Vær rolig, men fast når kjæledyret ditt lindrer seg inne i huset. Hvis du tar ham med å avlaste seg innendørs, må du fjerne ham umiddelbart utenfor det stedet du har angitt for pottetrening. Miniatyr pinschers krever fast trening, men ikke kjefte på valpen din eller skape et stort oppstyr når han eliminerer i huset. Det er sannsynlig at kjæledyret ditt lindrer seg inne igjen på grunn av angst han opplever, så du vil gjøre denne prosessen så stressfri som mulig. Hold deg konsistent og ta valpen utenfor umiddelbart.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Spranghesten min (September 2024).

uci-kharkiv-org