Hvordan bli kvitt svart flass på Schnauzers

Pin
Send
Share
Send

Den svarte flass du har lagt merke til på schnauzerens hud er egentlig ikke flass. Det svarte avfallet i schnauzerfrakken er en av to ting. Det første alternativet er at hunden din har lopper, og de svarte flekkene du ser er avfall fra loppeangrepet. Det andre alternativet er at schnauzeren din lider av en rasespesifikk lidelse som kalles schnauzer comedone syndrom som primært rammer miniatyrschnauzere. Hvis hunden din har komedonsyndrom, kan den behandles med riktig veterinærpleie, men ikke helbredes.

Trinn 1

Sett schnauzeren din i badekaret og gi ham et bad. Inspiser huden hans nøye når du bader ham med en mild hundesjampo. Hvis vannet du vasker hunden din blir rødbrunt, eller hvis du ser lopper bevege seg rundt på hundens hud, har han lopper, og de svarte flekkene er sannsynligvis loppeskitt. Vask ham i en loppesjampo og invester i loppebehandling.

Steg 2

Vask hunden din og undersøk huden hans igjen. Hvis de svarte flekkene ble liggende i hele badet, ser ut til å være skorper eller er ledsaget av støt på huden, har hunden din sannsynligvis schnauzer comedone syndrom, også kjent som comedosyndrom.

Trinn 3

Ta schnauzeren din til veterinæren for å bekrefte diagnosen. Comedone syndrom er en arvelig tilstand, også kjent som schnauzer-støt. Tilstanden får hudormer til å vises på hundens hud. Disse svarte støtene er forårsaket av hårsekkene som blir blokkert når hundens hud produserer for mye keratin og talg. Sebum er det oljeaktige stoffet som er ansvarlig for å gjøre hundens hud og pels vanntett. De svarte støtene kan være skabbete og skorpete og kan se ut som svart flass.

Trinn 4

Følg veterinærens anbefalte behandling. Vanlige metoder for behandling av denne tilstanden inkluderer vanlig bading og pleie for å redusere oljer på huden, antibiotika og vitamintilskudd. Noen hunder har reagert godt på behandling med kommersielle og reseptbelagte kvisemedisiner.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Very Difficult E A R Cleaning On A Schnauzer. Watch Until The End. Client Interaction (Juli 2024).

uci-kharkiv-org