Hvordan bli kvitt en malteser av lopper

Pin
Send
Share
Send

i Malteser Hund bilde av allgaeuclick fra Fotolia.com

Lopper er den vanlige fienden til kjæledyr og kjæledyrseiere. Hvis du oppdager lopper på poochen din, er det flere tilnærminger du kan ta for å bli kvitt dem.

Trinn 1

Gi malteseren et loppebad for å bli kvitt loppene. Bruk en loppesjampo laget spesielt for hunder, legg på en linje med sjampoen og hold hunden ryggraden, og skum og skrubbe grundig. Håndkle tørr. Bruk en loppekam for å fjerne eventuelle gjenværende lopper og egg i hundens pels. Ha eventuelle lopper du finner i en bolle med såpevann.

Steg 2

Kontroller loppene på hunden din med en månedlig loppeforebyggende medisinering. Det er mange reseptfrie merker du kan gi hunden din lokalt for å drepe og forhindre lopper. Du kan også snakke med veterinæren din om å gi hunden din reseptbelagte loppemedisiner.

Trinn 3

Gi malteserne litt hvitløk for å avvise loppene naturlig. Hvitløk fungerer som et internt loppeavstøtende middel ved å frigjøre en lukt gjennom hundens hud som avviser lopper. Legg til en fjerdedel av fedd kokt hvitløk i hundens våte mat. Alternativt kan du knuse en hvitløkstablett og blande den med hundens våte mat for å frastøte og eliminere lopper.

Trinn 4

Hold lopper av malteseren din med en hjemmelaget loppespray. Klem en sitron i en kopp vann og bland godt sammen i en sprayflaske. Spray malteseren lett noen få dager med løsningen for å drepe og avvise lopper. Hvis løsningen begynner å irritere hundens hud, spray henne bare omtrent en gang i uken, eller når du merker lopper på henne.

Trinn 5

Fjern lopper fra hjemmet ditt for å forhindre fremtidige angrep. Vask og tørk kjæledyrets sengetøy og støvsug gulv, tepper og møbeltrekk for å drepe loppeegg og larver. Bruk den hjemmelagde sitronløsningen til å spritz kjæledyrets sengetøy og tepper, og hvor som helst lopper kan gjemme seg.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Jeg Prøver Å Passe På En Hund. (Juli 2024).

uci-kharkiv-org