Sikkerhetstips hvis du bruker en hundedør

Pin
Send
Share
Send

En hundedør tilbyr en praktisk måte for kjæledyret ditt å få frisk luft og ta vare på virksomheten mens du er borte på jobb eller mellom turer. Ta forholdsregler for å holde huset ditt og kjæledyret ditt trygt.

Mat

Å holde mat i nærheten av hundedøren din - både inne og ute - er en god måte å trekke uvelkomne væsener, som vaskebjørn, hjem til deg. Du vil ikke trekke oppmerksomhet mot hundedøren ved å plassere pirrende lukter nær den eller bare inni den. Når et vilt dyr kommer inn i hjemmet ditt, er det vanskelig å fjerne det og kan etterlate bakterier og sykdomsfylt avføring. Oppbevar hund- og menneskemat i lukkede beholdere nær hundedøren eller i et annet rom.

Posisjon

Planlegg fremover for hundedørinstallasjonen din for å hjelpe deg med å holde hjemmet ditt trygt. Mål høyden på den lodne venns rygg; det skal være høyden på døren du installerer. Bredden skal samsvare med skulderbredden. Ikke kjøp en større dør enn du trenger, da større dører gir plass for uønskede dyr eller mennesker til å komme inn. Og du trenger ikke å dele døren din med hundedøren; å installere den i en vegg er tryggere. Hvis du installerer den i en dør, kan en innbruddstyv i mange tilfeller nå hånden inn og låse opp døren din. Å installere den i veggen er litt vanskeligere enn å sette den i døren din, men det eliminerer bekymringen for inntrengere å kunne nå dørens lås.

Sikkerhetspanel

De fleste hundedører inkluderer en måte å lukke den sikkert, enten med låseklaffer for harde paneler eller et solid sikkerhetspanel for gummiklaffer. Fest alltid døren fra innsiden, og skyv panelet helt ned slik at den ikke kan flyttes utenfra. Kriminelle og kritikere kommer inn både på dagtid og om natten, så for å oppnå den største sikkerhet, lukk sikkerhetspanelet til det er på tide å slippe hunden ut. Dette tillater ikke at kjæledyret ditt får tilgang til utsiden når du ikke er hjemme, men det slipper heller ikke inn uønskede ting. Sikkerhetspanelene klikker vanligvis på plass og kan bare åpnes fra innsiden, noe som hindrer menneskelige inntrengere i å være i stand til å få tilgang til hjemmet ditt gjennom hundedøren.

Elektronisk lås

Hvis hovedformålet med hundedøren din er å la valpen være ute når du ikke er hjemme, bør du vurdere en dør med elektronisk lås. Disse kan løpe flere hundre dollar, men de tilbyr det beste fra begge verdener. Hunden din har på seg en liten infrarød mottaker på kragen, som utløser den elektroniske låsen når den kommer nær døren. Når han prøver å gå inn eller ut av døren, låses den opp automatisk. Hvis noen - eller noe - annet kommer i nærheten av hundedøren, forblir den sikkert låst.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Security Hacks For Protecting Your Bike From Being Stolen On Your Ride (Juli 2024).

uci-kharkiv-org