Hvordan finne en liten valp som ikke kaster

Pin
Send
Share
Send

Ikke la deg lure av de som hevder at hunden deres aldri kaster. Du kan imidlertid finne mange små hunderaser som kaster veldig lite og ikke etterlater seg et spor av pels.

Trinn 1

Be veterinæren din om å anbefale et par små hunderaser som ikke er eller ikke-shedders, slik at du kan begrense valgene dine basert på andre faktorer, som personlighetstrekk og energinivå. Hvis du ser på hundeshow, vet du at American Kennel Club setter rasestandarder. AKC er en flott ressurs for informasjon om hunderaser, både gjennom deres nettside og trykte materiale. Selvfølgelig er utstillingene morsomme å se på og gir et konsentrert utseende og litt informasjon om mange raser.

Steg 2

Få henvisninger til anerkjente og ansvarlige oppdrettere fra AKC eller de nasjonale organisasjonene av raser som tiltrekker deg. Hver rase har sine fans og tilhørende gruppe entusiaster, som American Maltese Association, og mange av disse fansene er eksperter og er glade for å snakke om hundene de elsker. Spør dem og oppdretterne om hvor mye støvsuging du kan gjøre. Spør også hvor store hundene deres blir, og du får en ide om rasen passer riktig for deg. Anerkjente oppdrettere bryr seg om å plassere hundene sine med kunnskapsrike pelsforeldre og utdanner gjerne potensielle eiere.

Trinn 3

Se etter hunder etter rase, størrelse, beliggenhet og alder på nettsteder som Petfinder og AdoptAPet.com. Du kan bli overrasket over hvor mange hunder i tilfluktssteder og redninger som passer til kriteriene for ikke-kaste og liten størrelse. Med blandede raser kan du ikke garantere lav kaste eller en liten hund, men folk som arbeider ved redninger og tilfluktsrom, vil ha en utdannet idé om begge deler for forskjellige hunder. Du vil også redde en hund fra huslyslivet eller verre, og det er så givende.

Trinn 4

Besøk lokale dyrehjem for å sjekke tilgjengelige valper. Renrasede valper havner også i ly. Det kan ta flere besøk og tid; la adopsjonskoordinatorene vite at du vil ha en liten valp som knapt kaster. De vil ta informasjonen din og være på utkikk etter hunder som kan passe ditt liv.

Trinn 5

Kontakt rasespesifikke redningsgrupper for hunderaser du vurderer. Disse redningene fokuserer på en rase, og deres medlemmer vil hjelpe deg med å finne hunder som trenger adopsjon, inkludert valper. De vil også ha massevis av informasjon - inkludert alle viktige skurfaktorer og størrelsesestimater - om deres favorittras.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: VERDENS SØTESTE VALP! - Møter Hunden Min For Første Gang! (Kan 2024).

uci-kharkiv-org