Sokker til hunder som har problemer med glatte gulv

Pin
Send
Share
Send

Enten du har en ung valp som sliter med å finne trekkraft med sine allerede vanskelige ben eller en eldre hund som lider av leddgikt eller hoftedysplasi, tregulv, fliser eller linoleumgulv gir vanskeligheter for våre hundevenner. For mange kan sklisikre sokker være svaret.

For de unge

For unge valper, uavhengig av rase, gir glatte gulv en helt ny utfordring. Mens de vokser inn i beina, er ikke nåde og mesterlig bevegelse noe de fleste unge, lekne valpene er kjent for. Gjennom i en glatt overflate og ulykker er mulig. For noen kan generell trekkraft være vanskelig, men for andre er det det virkelige problemet å stoppe. Legg en bolle med mat ned for en sulten valp i det andre rommet, og du kan se ham fly inn i disken ved 20 km / t fordi han ikke kan stoppe. Det er her å gi trekkraft til ham er gunstig for å forhindre personskader og matsøl.

For seniorene

Unge valper er ikke de eneste med trekkproblemer. Når hunden eldes, kan leddgikt gjøre det vanskelig for ham å stå eller bevege seg. Å legge til et glatt gulv skaper enda flere problemer. Hos hunder med hoftedysplasi er det allerede vanskelig eller smertefullt å komme i stående stilling. Slipping gjør bare det verre. Å kunne gi hjelp og redusere smerte er det kjærlige kjæledyrseiere vil gjøre. Du kan kanskje ikke ta bort smertene, men et par sklisikre sokker kan gjøre bevegelsen lettere.

Sokker over støvler

Sokker er ikke det eneste fottøyet der ute for ham. Støvler er vanlige, spesielt for utendørs bruk og beskyttelse mot ting som snø og kalde temperaturer. Imidlertid vil du tilbringe hele dagen i støvlene dine? Tenk på å krølle deg i sengen med støvlene på. De er ikke akkurat det mest komfortable valget av innendørs fottøy. Hunden din er den samme. I likhet med deg vil han mye heller ha varme og myke sokker som passer til føttene hans enn et sett med klumpete støvler. Ikke bare det, støvler samsvarer ikke med føttene hans, og de endrer måten han går på. Hvis han lider av leddproblemer, kan det føre til ytterligere smerte å endre måten leddene beveger seg på.

Andre fordeler og hensyn

I tillegg til å gi trekkraft, kan sokker bidra til å holde føttene varme i de kalde vintermånedene. Ved å holde to sett kan du ha ett for innendørs og ett for ute. Mens utesokkene kan bli våte, gir de trekkraft på isete eller glatte fortau. Sklisikre sokker beskytter også tregulvene dine mot riper.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Turterapi Hvordan venne hunder til hverandre (Kan 2024).

uci-kharkiv-org