Hvordan trene en valp til å sove i en kasse

Pin
Send
Share
Send

jeg hund i et burbilde av igor kisselev fra Fotolia.com

En koselig hule, gjemt trygt borte fra støy og irritasjoner - det er det valpekassen din vil bety for ham i tide. Du kan hjelpe ham med å tilpasse seg gjennom konsistens og tålmodighet.

Trinn 1

Velg en hundekasse som er stor nok til at den lille fyren din kan strekke seg komfortabelt og stå opp, men ikke så stor at han kan boltre seg og løpe fra ende til annen.

Steg 2

Plasser valpens kasse der han kan se deg, men ikke rett ved en gang eller en dør der han kan bli forstyrret av ditt komme og gå.

Trinn 3

Legg et mykt teppe og et kosete kosedyr i kassen for å holde valpen selskap. Gjør kassen hans så tiltalende og trøstende du kan.

Trinn 4

Gi valpen mat og gi ham en drink med vann omtrent to timer før du kasser ham. Hvis du tillater ham å spise eller drikke etter det, må han kanskje gå i potte når han er i kassen, noe som vil forstyrre søvnen hans.

Trinn 5

Ta valpen din utenfor, og vent til han går på do rett før du setter ham i kassen.

Trinn 6

Sett valpen din i kassen og lukk døren mens du gjør husholdningsoppgavene dine. I mange tilfeller sovner valpen med en gang.

Trinn 7

Bær valpen din eller før ham til potteplassen så snart han våkner. Valper elimineres vanligvis rett etter at de har våknet, så det er viktig å ta valpen din ut av kassen med en gang.

Trinn 8

La valpen din være i kassen, ikke lenger enn en time for hver måned i hans alder. Tre timer er grensen for en 3 måneder gammel valp, fem timer for en 5 måneder gammel valp og så videre.

Trinn 9

Dekk toppen og sidene av valpens kasse for å oppmuntre ham til å sove. Et laken eller et lett teppe vil gjøre susen. Hvis valpen din har en tøff tid med å spole ned, kan du også drape forsiden av kassen, men sørg for at han får rikelig med frisk luft.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Valpen: Grunnlaget for en tryggere fremtid (Juli 2024).

uci-kharkiv-org