Trippel antibiotisk salve på hunder

Pin
Send
Share
Send

jeg signerer. førstehjelpsskiltbilde av L. Shat fra Fotolia.com

Å bruke humanmedisin på hjørnetenner er i de fleste tilfeller ikke en stor ting. Det er ikke bare et av unntakene fra regelen, det er også et svært effektivt unntak, og gir ofte akkurat det legen, veterinæren, veterinæren ville bestille i mindre førstehjelpssaker.

Hva den inneholder

Ifølge nettstedet Drug Information Online inneholder trippel antiobiotisk krem ​​tre aktive ingredienser: bacitracin, neomycin og polymyxin B. Hver er et spesialisert antibiotikum som dreper bakterier på huden. I samarbeid med hverandre tar denne trioen effektivt ut de vanligste bakteriene som ikke bare finnes på menneskelig hud, men også på dyr og på pinner, bergarter eller andre skarpe gjenstander som forårsaker irritasjon, slitasje eller kutt når de kommer i kontakt med huden.

Før du søker

Det anbefales å forvirre eller beherske hunden din før påføring av trippel antibiotikakrem. Hunden din forstår ikke at dette er et helbredende produkt. Selv om hunden under påføring av salven ikke viser aggresjon som sårede hjørnetenner ofte gjør, vil hundens naturlige tendens til å slikke sårene fjerne den tredobbelte antibiotikakremen før den blir fullstendig oppløst. Salven må komme inn i selve såret for å være effektiv.

Påføring av salven

Hvis mulig, klipp håret rundt sårområdet. Dette holder potensielt smittsomt materiale ut av såret og forhindrer at salven absorberes av håret i stedet for huden.

Behandlingsvarighet

Som med mennesker, bør trippel antibiotisk salve påføres opptil tre ganger daglig i ikke lenger enn en uke. Hvis skaden ikke er helbredet eller nesten helbredet på den tiden, er ytterligere profesjonell veterinærbehandling nødvendig. Det skal ikke brukes til å behandle store områder eller skader utover mindre førstehjelp.

Advarsler

Mennesker advares mot å ikke innta tredobbelt antibiotikakrem. Kvinner som ammer eller er gravide, anbefales også å konsultere legen sin før de bruker trippel antibiotikakrem; en fullstendig studie av dens effekt på morsmelk og fosteret har ikke blitt utført. Det samme rådet gjelder for bruk på ammende hjørnetenner eller gravide hjørnetenner, fordi salvens potensielle bivirkninger ved inntak er ukjent.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: What Is In Triple Antibiotic Ointment (Kan 2024).

uci-kharkiv-org