Hvilke typer hunder har haler som krøller seg sammen når de står?

Pin
Send
Share
Send

Du kan bli overrasket over å høre at valpens krøllete hale kan hjelpe deg med å finne ut hvilken hunderase han er. Den krøllete halen er et unikt trekk ved en håndfull forskjellige hunderaser.

Mops

Mops er en leketøystørrelse av hunder med haler som krøller seg oppover i stedet for å henge ned. Halen skal settes ganske høyt bak på hunden, og noen mops har haler som krøller to ganger i stedet for bare en gang. Mops har brede hoder, store mørke øyne og korte, nesten smussete utseininger. Pugs er korthårede hunder som kommer i flere forskjellige farger, inkludert svart, sølv, aprikos og fawn.

Basenji

Basenjis er små, atletiske hunder som kommer i en rekke farger, inkludert rød, svart, kastanje, kobber og en trefarget blanding av solbrun, svart og hvit. Alle basenjis har hvite markeringer på føttene, brystet og helt på slutten av halene. De hvite markeringene vil forekomme uavhengig av grunnfargen på hundens pels. Halen på en basenji krøller seg opp og over på hundens rygg. Halen kan falle på hver side av hunden.

Akita og Shiba Inu

Både japanske og amerikanske Akitas har krøllete haler. Merkingen på disse hundene vil variere avhengig av den nøyaktige typen Akita du eier, men den krøllete halen vil være den samme. Akitas er store hunder, og halene kan krølle seg oppover et par ganger før de faller tilbake mot hundens ryggrad. Shiba Inu er en annen japansk hund med en oppreist, krøllete hale. Shiba Inu er en kompakt hund som er avlet for jakt og har en tykk dobbel strøk.

Keeshond

Keeshond er en mellomstor, langbelagt hund som bærer halen over ryggen. Keeshonds kommer i en blanding av svarte, solbrune og kremfarger. Halen til en keeshond vil være tykt dekket av langhåret fjærdrakt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 20 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу 28 (Kan 2024).

uci-kharkiv-org