De beste måtene å beskytte små hunder i under null tid

Pin
Send
Share
Send

Selv de hårigste små hunderaser tåler ikke vinterens minusgrader. Små hunder vil bukke under forfrysninger og hypotermi mye raskere enn større hunder fordi deres små kropper ikke kan beholde varmen godt. Det er viktig å holde den lille hunden din trygg og varm når de ytre viktene blir friske.

Hold dem innendørs

Når snøen på bakken er dypere enn hunden din er høy og temperaturene er kalde nok til å kjøre deg inn, kan du vedde på at det også er ubehagelig kaldt for den lille hunden din. Hold den lille hunden innendørs til enhver tid eller minst så mye som mulig. Dette kan gjøres lettere ved å trene hunden din på papir eller piddeblokk. Den eneste grunnen til en tur utenfor er en pottestopp, så hvis den lille kan bruke fasilitetene inne, vil han ikke risikere frostskader eller hypotermi.

Tilstrekkelig mat og vann

Selv når den lille hunden din er innendørs om vinteren, er luften fremdeles kaldere enn han er vant til, spesielt i områder uten teppe i hjemmet ditt. Å prøve å opprettholde kroppsvarmen vil forbrenne kalorier som han mest sannsynlig ikke trenger å spare. I løpet av de mer kalde høst- og vintermånedene må du sørge for at den lille hunden din har tilstrekkelig mat og vann for å holde systemet hydrert og forsynt med den ernæringen han trenger for å takle de kaldere temperaturene. Paw Rescue anbefaler også å supplere den lille hundens diett med fettsyrer for å opprettholde helsen til huden og pelsen under det kalde, tørre været.

Doggy Couture

Klart det er søtt å kle den lille hunden din i en elskelig genser - spesielt hvis den samsvarer med din. Men klær for hunder tjener et praktisk formål i de iskalde vintermånedene. Akkurat som å ta på seg et ekstra lag med klær hjelper deg med å holde deg varm, og å kle din skjelvende lille hund i en jakke eller hundegenser vil hjelpe ham til å holde i kroppsvarmen og forbli mer komfortabel. Hvis det er absolutt nødvendig for den lille din å vandre utenfor i frysende forhold, er hundesko et must. De spesialiserte skoene vil beskytte dine barns føtter mot kulde og hjelpe ham med å beholde kroppsvarmen, ettersom hunder mister det meste gjennom føttene på føttene, så vel som gjennom ørene og luftveiene.

En varm seng

Dag eller natt vil den lille hunden din sette pris på en myk seng med et tykt, varmt teppe å kose seg med. Et ekstra skritt du kan ta er å få en varmepute laget spesielt for senger. Disse oppvarmede mattene varmes ikke opp for mye, akkurat nok til å ta chillingen ut av sengetøyet, og de hjelper deg med å reflektere den lille hundens kroppsvarme tilbake til ham. Bare skyv matten under det nederste laget av hundens sengetøy og koble den til et stikkontakt. Fordi den bruker strøm for å holde den lille fyren komfortabel, bør du holde et øye med ham for å sikre at han ikke tygger på ledningen og for å sikre at ledningen forblir intakt og tørr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Mr Beasts hosts Meme Review? he maybe does MEME REVIEW #51 (Juli 2024).

uci-kharkiv-org