5 vanligste husdyr

Pin
Send
Share
Send

jeg katt og hund bilde av jonnysek fra Fotolia.com

I USA har 62 prosent av husstandene kjæledyr, viser bransjestatistikker. Ikke hvert kjæledyr er riktig for hvert menneske, men noen dyr rangerer konsekvent øverst på popularitetslisten.

Hunder

hund som leker på kysten av Victor B fra Fotolia.com

Hunder er en del av familien i 46,3 millioner husholdninger i USA, mer enn noe annet kjæledyr, ifølge American Pet Products Association. Den gjennomsnittlige hundeeieren har 1,7 hunder, noe som betyr at det er omtrent 78 millioner kjæledyrhunder. Hunder har blitt tammet i omtrent 14 000 år, lenger enn noe annet dyr. Folk elsker hunder fordi de generelt er enkle å trene, trofaste og lojale, og kan gå nesten hvor som helst. De vil også beskytte hjemmet ditt og fungere som en lekekamerat for hele familien.

Katter

Kvinne med kattbilde av Alexey Stiop fra Fotolia.com

Omtrent 38,9 millioner amerikanske husholdninger eier katter, bemerker American Pet Products Association. Imidlertid er det flere kjæledyr enn hunder, på 86,4 millioner, fordi katteeiere har en tendens til å ha flere katter per husstand - rundt 2,2. Katter kan trene seg selv og trenger ikke å gå eller bli tatt ut for å avlaste seg. De holder seg preparerte, og selv når de er mette, utfører de gjerne gnagerkontrolloppgaver.

Fisk

akvariefisk 8 bilde av cherie fra Fotolia.com

Selv om du ikke kan krølle deg med dem, er fisk det tredje mest populære kjæledyret i Amerika. American Pet Products Association rapporterer at rundt 12,5 millioner husstander har et gjennomsnitt på rundt 12 fisk, til en verdi av 150 millioner fisk! Enten du har et ferskvanns- eller saltvannsakvarium, vil du sannsynligvis finne at det er beroligende å se disse nydelige skapningene svømme rundt. Du kan la dem være i fred uten bekymringer og med minimale ordninger, og et akvarium er et utmerket tillegg til innredningen din.

Fugler

2 papegøyer bilde av graham tomlin fra Fotolia.com

Cirka 16 millioner fugler abbor i 5,7 millioner husstander i USA. Fra kanarifugler som er verdsatt for sin sang til snakkende fugler til den langlivede araen, gir fugler underholdning og slående visuell skjønnhet. Kjæledyrfugler er egentlig ikke tamme dyr, men kan fortsatt danne bånd til sine mennesker.

Kaniner

kaninbilde av Allyson Ricketts fra Fotolia.com

Mens statistikk ikke er like tydelig for kaniner, rapporterer American Veterinary Medical Association at 6,2 millioner kaniner bor i 19 millioner hjem. Søte og kosete kaniner trenger riktig oppmerksomhet og bør aldri være et impulskjøp. Kaniner er stille, så gjør flotte leilighetsdyr, men de trenger også trening. Når de innser at de ikke er byttet ditt, kan de lage kjærlige og underholdende kjæledyr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: RASKE MENN - Hundeutstillingen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org