Hvordan adoptere en pensjonert eller fordrevet servicehund

Pin
Send
Share
Send

Valper får rekvisitter for sin søthet, men hvis du leter etter en eldre hund som trenger hjem, kan en servicehund være noe for deg. Enten sivile eller militære tjenestehunder, disse hundene er fullt utdannede og klare til å leve ut sin pensjon i et stabilt, kjærlig miljø.

Trinn 1

Kontakt en lokal militærbase som adopterer pensjonerte militære arbeidshunder (MWD). Forsikre deg om at du ringer basen som du ville adoptert en hund fra - nettstedet Military Working Dogs tilbyr en katalog med baser som beskytter og adopterer hunder. Når du ringer, spør om de har noen hunder som er blitt erklært "ventende disposisjon" eller "overskytende" og klare for sivil adopsjon.

Steg 2

Be om detaljer om enhver hund som nylig er pensjonist og / eller er oppe for sivil adopsjon. Det kan for eksempel være lurt å spørre om størrelse, rase, alder og helse, så kjenn dine egne prioriteringer før du får en handler på telefonen.

Trinn 3

Start adopsjonsprosessen så tidlig som mulig. Hvis en hund er tilgjengelig for adopsjon og ingen andre er i kø for å adoptere, spør om arkivering av papirene dine umiddelbart. Avhengig av din lokale base, kan det være vanskelig å komme til MWD-er - på noen baser kan ventelisten for å adoptere en servicehund være måneder lang. Basen som har ansvaret for adopsjon vil kreve at du fyller ut noe papirarbeid om husholdningen din og din tiltenkte pleie av hunden.

Trinn 4

Kontakt et byrå som trener servicehunder for å spørre om å adoptere andre typer pensjonerte eller fordrevne hunder. For eksempel, mens du vil ringe en passende militærbase om pensjonerte MWD-er, kan du kontakte et treningsakademi for guide, terapi og andre servicehunder. Disse hundene kan omfatte pensjonister og også yngre hunder som på grunn av alder, helse eller temperament avslutter karrieren som tjenestedyr. Akkurat som du ville gjort når du adopterte en militærhund (eller en hvilken som helst annen hund, for den saks skyld), må du sende inn en søknad til byrået eller akademiet som frigjør hunden.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: (Kan 2024).

uci-kharkiv-org