Hvordan Aquaint hunder til hverandre hjemme

Pin
Send
Share
Send

i To hunder stinging image av Yorick Liefting fra Fotolia.com

Hunder er territoriale dyr, så når du kjenner to hunder i hjemmet, er det viktig å la dem bli kjent med hverandre på en trygg, produktiv måte. Hvis du allerede har en hund og du tar med deg en ny hundevenn, må du gjøre dem kjent i trinn.

Før introduksjonen

Trinn 1

Ta med et sengetøy som tilhører den nye hunden til huset og introduser den etablerte hunden for duften. Når du gjør dette, roser du hunden og gir ham en godbit. På denne måten blir duften kjent når han endelig møter den nye hunden. Han vil også forbinde duften med den positive følelsen av å motta ros.

Steg 2

Ta et sengetøy som tilhører den etablerte hunden, og presenter det for den nye hunden.

Trinn 3

Sett to kasser i samme rom, men i den andre enden. Plasser begge kassene slik at hundene kan se hverandre.

Trinn 4

Legg den etablerte hunden i kassen og gi ham et leketøy å tygge på. Å kasse hundene før full introduksjon er nyttig fordi kassene gir en følelse av fortrolighet og sikkerhet.

Trinn 5

La en venn eller person som er kjent for den nye hunden, bringe hunden til huset og sette ham i kassen. La hundene ligge i kassene i omtrent 20 minutter.

Trinn 6

Fjern den nye hunden fra kassen og ta ham med på en spasertur rundt i huset. Så vennen din ta ham en 10-minutters spasertur rundt blokken.

Trinn 7

La den etablerte hunden komme ut av kassen og la ham snuse rundt der den nye hunden har vært.

Trinn 8

Fjern begge kassene fra rommet.

Den fysiske introduksjonen

Trinn 1

Ordne møbler og la dørene være åpne slik at begge hundene lett kan komme ut av rommet. Introduksjoner kan være stressende for hunder, så det er viktig at de når som helst kan fjerne seg fra situasjonen. Dette er viktigst når du slipper løs hundene.

Steg 2

Gjør den første introduksjonen. Få vennen din tilbake med den nye hunden i bånd. Den etablerte hunden skal også være i bånd. Hvis hundene tøyer i båndene, knurrer eller på annen måte viser aggresjon mot hverandre, trekker du hundene forsiktig fra hverandre og lar dem roe seg. La hundene undersøke hverandre i en periode på 20 minutter mens de er i bånd.

Trinn 3

Skille hundene. Ta den nye hunden inn i et annet rom og lukk døren.

Trinn 4

Innfør hundene på nytt. Når du føler at hundene er lykkelige i hverandres nærvær, fjerner du båndene og lar dem samhandle mer fritt. Ikke la hundene være uten tilsyn. Overvåke kroppsspråket for å forhindre aggressiv oppførsel ved å skille hundene. Se etter ører som er gjemt bak, stirrer, leppe slikker og fortsatt haler. Når hundene blir kjent, blir de gradvis roligere og mer tolerante mot hverandre. Gjenta den kontrollerte introduksjonen en eller to ganger noen få dager.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: VERDENS SØTESTE VALP! - Møter Hunden Min For Første Gang! (Kan 2024).

uci-kharkiv-org