Hvordan bli en tjenestetrener

Pin
Send
Share
Send

Servicehunder har et spesielt sett med ferdigheter som lar dem hjelpe mennesker med et utvalg av funksjonshemminger, og de krever høyspesialisert opplæring. Å bli en tjenestetrener er utfordrende og mulighetene er få, men fordelene er vel verdt det.

Trinn 1

Frivillig for en organisasjon som Canine Companions for Independence (cci.org) eller Seeing Eye (seeingeye.org.) Disse organisasjonene avler spesifikt hunder med den hensikt å oppdra dem til å bli servicehunder. Når hundene er avvent, blir de plassert i private hjem i omtrent 18 måneder til de er gamle nok til å begynne sin formelle, intensive trening. I løpet av denne tiden sosialiseres de og begynner på grunnleggende trening. Disse programmene kunne ikke eksistere uten frivillige valper. Meld deg frivillig til å bli en valphavner, og du blir en integrert del av prosessen med å trene servicehunder.

Steg 2

Meld deg på et formelt hundetreningsprogram for å bli hundetrener eller tilby lærling under en etablert hundetrener. Når kandidatvalpene er 18 måneder gamle, går de for å bo i et treningsanlegg der profesjonelle servicehundtrenere overtar treningen. Disse trenerne representerer selve kremen av avlingen, fordi de trener dyr som da vil være ansvarlige for menneskeliv. Å bli en profesjonell hundetrener og jobbe i flere år som hundetrener eller som lærling vil gi deg muligheten til å lære alle ferdighetene du trenger for å videreutdanne deg og bli profesjonell trener med en servicehundopplæringsorganisasjon. Ulempen med denne tilnærmingen er at du enten må bo i nærheten av en av skolene eller være villig til å flytte til byen der skolen ligger.

Trinn 3

Tilbyr å hjelpe deg med hundetreningskurs og -programmer for valpene. Valpevirkerne som holder valpene de første 18 månedene av livet, er spredt over hele landet. De er ikke alle i samme by eller delstat der skolen ligger. Kontakt skolen der du er interessert i å jobbe som trener, og spør hvor valpene blir trent mens du venter på å komme inn i andre fase av treningen. Disse valpene deltar rutinemessig i en gruppetreningskurs i regionen der de blir fostret. Finn ut hvem som er trener for disse valpene i ditt område, og tilbud om å hjelpe deg med treningskursene. Hvis du gjør dette i forbindelse med å ta formell utdannelse for å bli hundetrener, vil du være godt egnet til å ta en jobb som servicehundtrener når en stilling blir tilgjengelig.

Ressurser

Tips

  • Mens du lærer å bli en tjenerhundtrener, kan du lære om de forskjellige tjenestene hundene utfører for mennesker. Ønsker du å trene seende øyehunder, hørehunder eller hunder som hjelper til med mobilitetsproblemer? Å identifisere hvilken tjeneste du er mest interessert i å trene hunder til, vil hjelpe deg å begrense organisasjonene du kan jobbe for.

Advarsler

  • Disse stillingene er ekstremt ettertraktede og vanskelig å få tak i. De går for det meste til mennesker som har vært involvert i organisasjonen på en eller annen måte. Å bli valphaving er den mest hensiktsmessige måten å bli en tjenerhundtrener, og du vil utføre en ettertrengtet tjeneste.

Forfatter Bio

Michelle A. Rivera er forfatter av mange bøker og artikler. Hun gikk på University of Missouri Animal Cruelty School og er sertifisert med Florida Animal Control Association. Hun er administrerende direktør for sin egen ideelle organisasjon, Animals 101, Inc. Rivera er en dyreassistert terapeut, human lærer, tidligere lyssjef, redningskontaktør, hundetrener og veterinærtekniker.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: En dag i førstegangstjenesten i Sjøforsvaret (Kan 2024).

uci-kharkiv-org