Slik rengjør du gjørmete hundepoter før du kommer inn

Pin
Send
Share
Send

jeg grå hund føtter bilde av Paul Retherford fra Fotolia.com

Jo større potene er, desto mer gjørme vil valpen din seile gjennom huset etter en regnbyge. Mens poterengjøring kanskje ikke er på hundens liste over morsomme aktiviteter, holder det gulv og møbler fine og rene. Behandler gjør prosessen litt mer tålelig for valpen din.

Trinn 1

Fyll en bøtte med lunkent vann. Enhver størrelse bøtte vil gjøre, men en større bøtte betyr færre turer til vasken for å dumpe den ut og fylle den på. Kast en gammel fille i bøtta etter at den er fylt, og slipp fire små godbiter i lommen. Ta med deg en tørr fille også.

Steg 2

Hils valpen din ute på landing eller dekk. Hvis du har gress rett utenfor døren din, eller bare trinn som fører opp til døren din, må du plassere en absorberende matte inne i inngangspartiet og la hunden din være inne. Det er farlig å rengjøre føttene på trappene, og det kan ikke hjelpe noe å tørke potene mens han sitter på gjørmete bakken.

Trinn 3

Be hunden din om å sitte eller legge seg. Å sitte er best for valper som sitter på særegne måter med føttene nesten fra bakken eller lett tilgjengelige, som tyske hyrder som sitter langt tilbake på bakbenet. For hunder hvis bakre føtter er limt til bakken når de sitter, er det bedre å be dem legge seg.

Trinn 4

Ring ut den gjennomvåt fille, og løft en av hundens fremre føtter. Pakk den lille poten i fille, og begynn å forsiktig skrubbe foten. Snakk med ham hele tiden for å forsikre ham om at alt er bra og dandy. Fukt filsen og ring den ut igjen etter at den blir dekket av gjørme.

Trinn 5

Etter ca. 15 sekunder, pakk ut poten og kjør filsen mellom potene, og deretter mellom neglene. Smuss smyger seg ofte inn mellom putene og blir ubemerket under rengjøring. Hvis gjørme får lov til å holde seg mellom neglene til den lille fyren, vil det herde og gjøre det vanskelig å bestemme plasseringen av kvikk når du trimmer neglene.

Trinn 6

Inspiser poten når du er ferdig med å rengjøre for å forsikre deg om at du ikke savnet noe, og tørk den av med en tørr fille. Gi hunden din en godbit, kjæledyr ham og fortell ham hvor god han er. Gå deretter videre til neste fremre pot og deretter de bakre.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Очистка самогона углем. Сколько нужно угля для очистки самогона (Juli 2024).

uci-kharkiv-org