Spiller Cocker Spaniels godt med katter?

Pin
Send
Share
Send

Uttrykket "de kjemper som katter og hunder" bekymrer mange mennesker som ønsker begge kjæledyrene i livet. Temperamentet til cocker spaniels gjør dem til en god lekekamerat for katter.

Cocker Spaniel Personlighet

Cocker spaniels er søte, lojale og omgjengelige. De elsker å være medlem av en familie og komme godt overens med barn, besøkende, andre hunder og til og med katter, og de ønsker oppmerksomhet hvor de enn kan få det. Forutsatt at de er riktig introdusert og ikke har hatt dårlige tidligere erfaringer med en katt, vil en spaniel akseptere en veldig raskt. De som virker forsiktige vil bare kreve litt tid og tålmodighet, og de bør til slutt bli gode venner.

Introduksjoner

Cocker spaniels og katter har en tendens til å komme seg best hvis de blir introdusert for hverandre i tidlig alder og vokser opp sammen. Den første introduksjonen må overvåkes uansett hvilken alder dyrene er. Sørg for at katten har et trygt område han kan hoppe opp til - et kattetre er et godt valg hvis du har et. Ta spanielen i bånd og prøv å holde ham rolig. Ikke tving dem til å samhandle mens de blir vant til synet og lukten av hverandre. Beløn ​​dem med ros og godbiter hvis ting ser ut til å gå bra. La dem få hver sin plass og bringe dem sammen over tid.

Tips for å få ting til å spille bra

Gi cocker spaniel og katt mat på forskjellige steder for å forhindre at en stjeler mat fra den andre, noe som kan føre til raske fôrings- og fordøyelsesproblemer. Gi hvert kjæledyr litt individuell oppmerksomhet og vær forsiktig så du ikke spiller favoritter når de er sammen. Forsikre deg om at katten din alltid har et trygt sted de kan unnslippe, og finn kattesandbrettet der hunden ikke får tilgang til den, ellers vil han sannsynligvis spise avføringen. Vær kjærlig med dem begge og oppmuntre dem til å leke sammen.

Cocker Spaniel og Cat Friendships

Noen ganger til tross for din innsats, vil din cocker spaniel og katt tolerere hverandre i beste fall, eller ignorere hverandre. I de fleste tilfeller blir de imidlertid faste venner og vil holde hverandre underholdt og leke og til og med sove sammen. Katter elsker de lange spanielørene og vil like å slå dem, noe hundene tåler godt. Det er godt å vite at kjæledyrene dine har hverandre for selskap mens du er ute av huset.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Grooming Joe the American Cocker. Kitty Talks Dogs - TRANSGROOM (Kan 2024).

uci-kharkiv-org